2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBemutatta nógrádi országgyűlési képviselőjelöltjeit az MSZP

Bemutatta nógrádi országgyűlési képviselőjelöltjeit az MSZP


Mesterházy Attila, az MSZP elnöke mutatta be pártjának a két Nógrád megyei választókerületben induló egyéni képviselőjelöltjét szerdán Salgótarjánban.

mszp001


Mesterházy Attila a jelöltek bemutatása előtt azt mondta, az MSZP kezdeményezi az Európai Bizottság által is ezermilliárdosra becsült, be nem fizetett adók behajtását a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, illetve a történtek kivizsgálását a rendőrség és az Állami Számvevőszék közreműködésével.


Úgy fogalmazott, hogy ha ennek az összegnek csak egy része befolyik a költségvetésbe, szükségtelenné válik a megszorítások egy része.


Mesterházy Attila a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az MSZP önállóan indítja a választásokon Boldvai Lászlót, a párt megyei elnökét és Borenszki Ervin nógrádi alelnököt. Mindketten évtizedek óta aktív közéleti tevékenységet fejtenek ki az MSZP színeiben, országgyűlési képviselői tapasztalataik is vannak.


Az 1-es számú választókerületben (Salgótarján, Bátonyterenye, Pásztó és környékük) Boldvai László indul, aki 1994 óta országgyűlési képviselő. Programjában a munkahelyteremtés, a megyeszékhelyet sújtó elvándorlási hullám megállítása szerepel a fő helyen. Ehhez azonban - ahogyan fogalmazott - mind zöld-, mind barnamezős fejlesztésekre szükség van.


A 2-es számú körzetben, (Balassagyarmat, Rétság, Szécsény és környékük) Borenszki Ervin, az MSZP Nógrád megyei alelnöke indul, aki 2006 és 2010 között volt országgyűlési képviselő. Ő a munkahelyteremtés és az oktatás fejlesztése mellett a vidék természeti adottságainak, a megye területének 40 százalékát meghaladó erdőknek a jobb kihasználását tartja a legfontosabbnak.


A sajtótájékoztatóra érkező pártelnököt az utcán mintegy hatvan demonstráló várta füttykoncerttel és a rezsicsökkentés megvédését követelő táblákkal.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-12-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite