2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBetörés Bátonyterenyén – elkapták a két 17 éves betörőt

Tetten érték a fiatal betörőket


Egy férfi kérte a rendőrök segítségét 2012. november 05-én a késő esti órákban, mert Bátonyterenyén egy lakatlan lakásból betörésre utaló zajokat hallott kiszűrődni.

Rendőr autó002

A rendőrök azonnal a megadott helyszínre indultak és érkezésükkor az elkövetőket még a házban találták, így megzavarták őket cselekményük közben. A betörők a járőröket észlelve menekülni kezdtek, azonban a rendőrök mindkettőjüket perceken belül elfogták, egyikük nyomára szolgálati kutya vezette őket.

A két 17 éves fiatalembert több rendbeli lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, mivel a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy 2012. november 05-én 23.00 óra körüli időben az ajtót befeszítve jutottak be a lakatlan családi házba. Ott a fürdőszobában lévő bojlert szétbontották, majd a ház melletti garázs ajtaját is felfeszítették, hogy onnan különféle elektromos vezetékeket tulajdonítsanak el. Az általuk elszállításra összekészített bojler és vezetékek értéke mintegy 30.000 Ft. A rendőrök azonban cselekményük közben tetten érték őket, így az értékeket nem tudták eltulajdonítani.

A nyomozás adatai alapján megállapítást nyert továbbá az is, hogy a fiatalok 2012. november 01-jén az éjszakai órákban Bátonyterenyén az egyik általános iskolához tartozó raktárépület oldalfalát is kibontották, majd az abban lévő szerszámgépek vezetékeit eltulajdonították mintegy 50.000 Ft értékben.

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2012-11-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite