2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBetörés Nógrád megyében

Betörés Nógrád megyében

 

Zöldséges és önkormányzat épületébe tört be a három férfi. Két férfit őrizetbe vett a hatóság, egy férfit még keres a rendőrség - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

betoresnograd

Képünk illusztráció!


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Tamás 20 éves, R. Gyula 35 éves etesi lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi és harmadik társuk 2016. január 7-re virradó éjszaka az etesi zöldséges üzlet külső és belső ajtaját kifeszítették, de az épületbe nem jutottak be, így onnan semmit nem tulajdonítottak el. R. Tamás és két társa megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy ugyanezen éjszaka során a község önkormányzatának tulajdonában lévő egyik ingatlan bejárati ajtaján lévő ablakot betörték, majd azon át az épületbe bementek és onnan különféle szerszámokat, három fűkaszát, egy láncfűrészt, flexet és festék hígítót tulajdonítottak el.


A bejelentést követően a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket rövid időn belül azonosították, R. Tamást és R. Gyulát a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság a két férfit őrizetbe vette, míg harmadik társuk ellen elfogató parancsot bocsátott ki.


Az önkormányzat épületéből eltulajdonított tárgyakat a nyomozók felkutatták és lefoglalták.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-01-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite