2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBetörés Salgótarjánban: Autót, ékszert és útleveleket is elvitt a betörő

Ékszereket és személygépjárművet is lopott

Egy 27 éves férfit vettek bűnügyi őrizetbe a salgótarjáni rendőrök.

betoresst

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság több rendbeli lopás bűntett és több rendbeli okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. Károly 27 éves salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. augusztus 19-én 18 óra és 20 óra 45 perc közötti időben egy salgótarjáni családi ház ajtaját betörte és oda bement. Sz. Károly a lakást átkutatta és onnan ezüst ékszereket, a sértettek nevére kiállított útleveleket, és személygépjárműveik indítókulcsát tulajdonította el. Ezt követően a férfi az ingatlan udvarán parkoló egyik autót a megszerzett indítókulcs segítségével kinyitotta és azzal elmenekült a helyszínről.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2015. augusztus 1-én 22 óra és augusztus 2-án 5 óra közötti időben ugyanezen salgótarjáni családi házba a nyitott ablakon keresztül bemászott és onnan két darab mobiltelefont, nagyobb összegű készpénzt és több, a sértettek nevére kiállított okiratokat tulajdonított el.

A nyomozók az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

A férfit a rendőrök rövid időn belül a sárrétudvari tartózkodási helyén elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen.

Forrás: Police.hu/NOGRAD24

 

 

2015-08-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite