2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárBilincsben vitték el a TV2 sztárját

Bilincsben vitték el a TV2 sztárját


Rendőrök várták egy bevásárlóközpont parkolójában szerdán a TV2 Bűnök és szerelmek Serifjét, akit csoportosan elkövetett rablással gyanúsítanak - adta hírül a Bors. A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezte a rendőrség.

bilincsben

Képünk illusztráció!


K. István másfél hónappal ezelőtt a Borsnak árulta el elsőként a titkát: lőszerrel és lőfegyverrel visszaélés miatt éveket töltött börtönben, de elítélték már súlyos testi sértés és devizaügyek miatt is. A TV2 Bűnök és szerelmek című sorozatának szereplője, Serif ezúttal csoportosan elkövetett rablás miatt számíthat esetleg börtönbüntetésre. A Bors megtudta, a sorozatbeli rosszfiút alakító Istvánt szerdán, egy bevásárlóközpont parkolójában kapták el a rend¬őrök.


Úgy tudni, hogy a sorozatszerep¬lő és két társa még tavaly szeptember 28-án este hét óra körül egy csömöri sportáruházból próbált meg ellopni sporttermékeket úgy, hogy eltávolították róluk a védőfóliát, és egy nagy sporttáskába pakolták azokat. A biztonsági szolgálat kiszúrta Serifet és barátait, megpróbálta feltartóztatni őket, de a csapat tagjai eddig ismeretlen eszközökkel az őröket többször megütötték, és elmenekültek. A biztonsági kamerák azonban rögzítették az eseményeket, valamint az autójukat is, ami ellen körözést adtak ki.


A Bors munkatársa a rendőrség kommunikációs osztályánál is érdeklődött az esetről, amelyről az Országos Rendőr-főkapitányság a következő felvilágosítást adta: - Csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. István 45 éves budapesti lakos ellen. 2013. február 27-én az esti órákban a járművet egy fővárosi bevásárlóközpont parkolójában találták meg, ahol igazoltatták az autót használó férfit, majd előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának elrendelését - állt a hivatalos válaszban.


A Bodzás család testőrét megformáló szereplő néhány hete még váltig állította a Borsnak, megváltozott. - Negyvenéves koromig úgy éltem, ahogy - nyilatkozta a Borsnak. - Intézetben nőttem fel, aztán az éjszakában dolgoztam. Ez a sorozat az életemnek egy új szakasza. Olyan munkával kereshetek pénzt, amit élvezettel csinálok - tette hozzá.


A férfinak egyébként szombaton kellene legközelebb forgatni a TV2-vel, de most feltehetően jó ideig nem állhat majd kamera elé. A Bűnök és szerelmek producere pár perc¬cel megkeresésünk előtt értesült a hírről. Nagy Tamás nem titkolta, váratlan helyzet elé kerültek. - Épp egy értekezletet szervezünk a kialakult szituációval kapcsolatban.


Serif szerepe a sorozatból már nem írható ki, szombaton, sőt, a jövő héten négy napon is kamera elé kellene állnia az őt alakító Istvánnak. Egy napunk maradt arra, hogy feltérképezzük, hogyan oldhatnánk meg ezt a helyzetet, vagy utánajárjunk, van-e esély arra, hogy István holnap újra munkába álljon - magyarázta a producer, aki így már azt is megerősítette: valóban újra forgatnak, így a Bűnök és szerelmek - a korábbi sajtóhírekkel szemben - rövidesen visszatér a csatorna képernyőjére.

 

Forrás: Bors/HÍR PORT24

 

2013-03-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite