2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonBlikk: Bosszúból üldözte áldozatait a szlovák milliárdosnő

Blikk: Bosszúból üldözte áldozatait a szlovák milliárdosnő


A Blikk információi szerint a rendőrség által is keresett, később tanúként kihallgatott kamionos arról számolt be a hatóságoknak, hogy már több kilométerrel a végzetes baleset előtt várható volt, hogy megtörténik a baj.

m3asszlovak

Mint ismeretes, augusztus közepén egy szlovák ex-miniszter lánya, Eva Varholíková Rezesová ittas állapotban BMW-jével hátulról belement egy Fiat típusú autóba az M3-ason, ami az ütközés következtében kigyulladt, a négy utas közül hárman bennégtek, a negyedik áldozat pedig néhány nappal később a kórházban vesztette életét.

A rendőrség szerint egy kamionos láthatta a balesetet, ezért keresték a férfit, akit a napokban végül ki is hallgattak. A Blikk szerint arról beszélt, hogy már vagy tíz kilométerrel korábban, egy benzinkútnál összezördültek a felek: a BMW nem tudta első lendületből megelőzni a Fiatot.

„Villogott rá, hogy hagyja el a belső sávot azonnal, hogy a hatalmas sebességéből ne kelljen visszavennie. Amikor aztán sávot váltott a Fiat, a másik autó elkezdte üldözni, tolta le az útról" - mesélt a kihallgatásról a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor. „A Fiat kétségbeesetten menekült, lehúzódott egészen a leállósávba, de hiába, a BMW csak ment utána, és folyamatosan nyomás alatt tartotta, mígnem megtörtént a baj" - tette hozzá a bennfentes. Úgy tudni, a rendőrség most további kamionosokat keres, hogy azok is megerősítsék ezt a vallomást.

A fentiek alapján a nyomozóhatóság fontolóra veheti, hogy az eredetieknél jóval súlyosabb váddal, szándékos közúti veszélyeztetéssel gyanúsítja meg az egykori milliárdos lányát, aki akár 15 év börtönt is kaphat.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2012-09-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite