2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBolti lopások napja Nógrád megyében

Bolti lopások napja Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeletére a napokban több alkalommal érkezett bejelentés bolti lopás miatt. Az elkövetőknek azonban nem volt idejük távozni a lopott értékekkel együtt, hiszen a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően azokat tőlük a hatóság lefoglalta. Négy személlyel szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki, egy férfit azonban őrizetbe vettek, tekintettel arra, hogy korábban ugyancsak szabálysértések elkövetése miatt figyelmeztetést, valamint helyszíni bírságot alkalmaztak vele szemben.

Rendőr autó002

Egy férfi és egy nő 2013. január 12-én 1.500 Ft értékű ékszert akart eltulajdonítani az egyik salgótarjáni áruházból, azonban a biztonsági őr észlelve tettüket értesítette a rendőröket.

Salgótarján belterületén lévő két másik üzletből is kérték a rendőrök segítségét ezen a napon. Az egyik üzletből 500 Ft értékben akart egy férfi őrölt kávét ellopni, míg a másik üzletből 600 Ft értékű élelmiszerrel próbáltak fizetés nélkül távozni.

A rendőrök mindhárom esetben 5.000 Ft összegű helyszíni bírságot szabtak ki az elkövetőkkel szemben a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt.

Egy 31 éves fiatalembert őrizetbe vett a hatóság a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 2013. január 12-én. A férfi egy áruházból 9.300 Ft értékben testápolókat kívánt fizetés nélkül kivinni, azonban a biztonsági őr cselekményét észlelve feltartóztatta őt és tárcsázta a rendőrséget. Az intézkedő rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a szabálysértéssel kapcsolatban eljárás alá vontként hallgatták meg.

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-01-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite