2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBordélyházakat üzemeltett egy Nógrád megyei páros Ausztriában - VIDEÓ

Bordélyházakat üzemeltett egy Nógrád megyei páros Ausztriában - VIDEÓ


A rendőrök vádemelést javasolnak a 47 éves férfi és a 26 éves nő ellen, akik a gyanú szerint több bordélyházat üzemeltettek Ausztriában - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

bordelyhazakatuzemeltettek

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága prostitúció elősegítése bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Gy. és B. A. tari lakosok ellen. A rendőr-főkapitányság - saját információi alapján - az Osztrák Szövetségi Bűnügyi Rendőrség és a Bécsi Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve 2015. július 7-én fogta el a prostituáltak futtatásával foglalkozó férfit és nő társát.

bordelyhazakatuzemeltettek1

Fotó: police.hu


A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 47 éves férfi és 26 éves társa 2010. évtől négy stúdiót működtetett Bécsben bordélyházként, ahol mintegy ötven - többek között Magyarországon újsághirdetés útján toborzott - nőt foglalkoztattak prostituáltként. A gyanúsítottak az áldozatok által megkeresett pénz felét elvették és azt részben vagyonuk gyarapítására - gépjárművek, ékszerek vásárlására, családi házaik felújítására - fordították.

bordelyhazakatuzemeltettek2

Fotó: police.hu

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága Magyarországon és az osztrák rendőri szervek - nemzetközi jogsegély keretében - Bécsben, egy időben, nyomozási cselekményeket hajtottak végre. A rendőrök a férfit és a nőt lakóhelyükön elfogták, továbbá a külföldi ingatlanokat és ott lévő személyeket ellenőrzés alá vonták. A gyanúsítottak magyarországi és ausztriai ingatlanjaiban tartott házkutatások alkalmával a nyomozók személygépkocsikat, nagyobb összegű készpénzt, valamint ékszereket találtak és foglaltak le, továbbá több vagyontárgy zár alá vételét kezdeményezték.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a 47 éves férfi és 26 éves társa ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes Pásztói Járási Ügyészségnek.


Forrás: POLICE

2016-09-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite