2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
BulvárBoros Lajos két évtized után búcsúzik a Bumerángtól

Boros Lajos két évtized után búcsúzik a Bumerángtól


Majd' 20 évi koránkelés után Boros Lajos úgy döntött, hogy reggelente tovább alszik, viszont délutánonként ezért nem pihen le, így a hajnali rádióshow műfajának befejezése után több ideje lesz újabb terveinek megvalósítására. Lali király ennek ellenére marad a NeoFM-en, de a Bumeráng mostantól keresi az utódját.

Boros Lajos

Boros Lajos szemét törli azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését.
MTI Fotó: Beliczay László

Az idei év lesz az utolsó, hogy Boros Lajos a NeoFM reggei pörgésében, a Bumerángban műsorvezetői szerepet vállal. Döntésének oka prózai: elérkezettnek látja az időt, hogy újabb terveket valósítson meg, erre pedig a (nagyon) koránkelő életforma nem alkalmas. "Egyre több biztos jel mutat arra, hogy jómagam is mulandó vagyok. Ez szörnyű igazságtalanság, de már beletörődtem. Életem hátralevő részében a rémületet megpróbálom hisztérikus munkával és ˝rendcsinálással˝ feledtetni." - mondta Boros, aki mostantól jobban szeretne elmerülni a festészet világában és úgy érzi, hogy van mit tennie újfajta rádiózási metódusok kifejlesztésében is.

Boros, azóta is állandó társával, Bochkor Gáborral 18 évvel ezelőtt jelentkezett először reggeli rádióshow-val, az akkori Danubius rádió hullámhosszán. Majd 1999. április 5-től, az akkori Sláger rádión - Voga Jánossal kiegészülve - elindult a Bumeráng, ami a Sláger megszűnése után rövid idővel a NeoFM-en éledt újra, s töretlenül szórakoztat azóta is reggelente több mint egymillió rádióhallgatót.

A Boros-Bochkor páros minden kétséget kizáróan a hazai kereskedelmi rádiózás nagy úttörője, a két mikrofonmágus a reggeli rádióshow műfajának megteremtője. Az elmúlt 12-13 év alatt számos újítással, egyedi akciókkal, addig nem látott rádiós megoldásokkal írták be magukat a hazai rádiózás nagykönyvébe. „Megtisztelő, hogy a nagy versenytársaink is alkalmasnak tartották a másolásra néhány ötletünket" - emlékszik vissza Boros.

 

Boros Lajos001

Boros Lajos, Voga János és Bochkor Gábor, a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői és Földes Ádám, a NeoFM kereskedelmi rádió igazgatója tartanak sajtótájékoztatót abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László

 

"Váratlanul ért Lajos döntése, de megértem és respektálom. Mostanra sikerült annyira felocsúdtunk, hogy elkezdjük a hiányát betölteni. Eddig néhány tapogatózó lépést tettünk, de mostantól teljes erőbedobással keressük az utódját" - mondta Bochkor Gábor .

Köszönjük Lajosnak a Magyar kereskedelmi rádiózás megteremtéséért tett elévülhetetlen érdemeit, a reggeli show műsor fogalmát egyértelműen Ők építették fel itthon. Természetesen nem engedjük el Lajost, nem távolodunk el egymástól és továbbra is számítunk tapasztalatára, kreativitására és szakértelmére a Neo életében. - mondta Földes Ádám, a NeoFM vezérigazgatója.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-03-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite