2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
BulvárBors-Online: Cipő 3 hét után kinyitotta a szemét

Bors-Online: Cipő 3 hét után kinyitotta a szemét

 

A Republic frontembere nézelődik, és a kezét is mozgatja a kórházi ágyon fekve, ami mindenképpen reménykeltő. Orvos szakértőnk szerint a jelek alapján javul a zenész állapota. Talán a felé áradó pozitív energiák, a család, a rajongók szeretete ad neki erőt- írja a Bors.

republik

Se kicsinyíteni, se felnagyítani nem szabad a jelentőségét, de tény az, hogy végre jó hírek érkeztek az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán kómában fekvő Bódi László Cipőről.

A Bors megbízható forrásokból úgy értesült, hogy a Republic frontembere megmozdult betegágyában, ami bizakodással tölti el családját és közvetlen barátait.

- Egyre többet van nyitva a szeme, nézelődik, mozog a keze-lába. Akár órákat is képes eltölteni lélegeztetőgép nélkül - mondta lapunknak több forrásunk. - Egyelőre nem lehet tudni, hogy Cipő tudja-e, mi történt vele, reagál-e a környezetére, érez-e, gondol-e valamit - tették hozzá.

A Bors próbálta megtudni, hogyan kell értékelni ezeket a jeleket. Szakértőnk szerint, aki a kiszivárgott információk alapján természetesen csak általánosságban foglalhat állást, ezek nagyon jó hírek.

- Maga a szemnyitás és nézelődés már nagyon pozitív dolog, hiszen azt ¬jelenti, hogy az állapota fokozatosan ¬javul, és ez okot ad a bizakodásra. A kéz- és lábmozgások pedig arra utalnak, hogy valószínűleg a kómás állapotból nem marad vissza agyi károsodása - nyilatkozta a Borsnak dr. Földvári Péter belgyógyász, aki azt mondja, a leírt meghatározások alapján Cipőnek úgymond asszisztált légzése lehet, azaz magától lélegzik, de amikor szükséges, a gép rásegít erre - tette hozzá a belgyógyász.

Természetesen megkérdeztük a Republic menedzserét, Abella Miklóst, hogy tudomása van-e Cipő állapotának javulásáról.

- Hivatalos orvosi információt a jövő hét elején kapunk, jelenleg nincs ilyen a birtokunkban - mondta röviden a menedzser.

Forrás:BORS/HÍR PORT24

 

 

2013-03-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite