2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárBörtönbe kerülhet Sebestyén Balázs

Börtönbe kerülhet Sebestyén Balázs


A Blikk információi szerint Sebestyén Balázs műsorvezető felelőtlen vezetésének köszönheti az elzárást, ugyanis nem fizette be helyszíni bírságait, amit gyorshajtásért kapott. Balázsnak a baracskai börtönbe kell majd bevonulnia, ha továbbra sem fizet.

Sebestyén Balázs


Sebestyén Balázs, az RTL Klub műsorvezetője májusban az I. kerületben lépte túl a megengedett sebességet, majd egy hónappal később is: mindkét esetben tízezer forintos helyszíni bírsággal megúszhatta volna, de mivel nem fizetett, s a bírósággal sem vette fel a kapcsolatot, a napokban elzárásra változtatták büntetését - írja a Blikk.


"A bíróság minden érintett szervnek, így nekünk is elküldte az ítéletet, amely szerint a húszezer forintos bírságot napi ötezer forintjával kell leülnie Sebestyén úrnak. Ez annyit jelent, hogy négy teljes napig a rácsok mögött kell élnie" - mondta a lapnak rendészeti forrása, akitől megtudták, a végzést már kikézbesítették.


A Blikk úgy tudja: az illetékességi jogkör és más tényezők miatt Balázsnak a baracskai börtönbe kell majd bevonulnia. Hogy mikor? Azt majd a behívójából fogja megtudni, amit hamarosan postára adnak az illetékesek. Arra azonban még mindig van lehetősége a műsorvezetőnek, hogy megússza a börtön¬életet, hiszen az ilyen esetekben az utolsó pillanatig be lehet fizetni a büntetést. Sebestyén Balázs nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2013-12-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite