2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
BulvárBotrány: csak Radics Gigi mehet ki az Eurovíziós dalversenyre?

Botrány: csak Radics Gigi mehet ki az Eurovíziós dalversenyre?


Radics Gigitől hangos a zenei szakma. A Megasztár legutóbbi szériájának győztesét ugyanis kiadója indítja a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi megmérettetésén, ahol számtalan híres énekessel kell megküzdenie a győzelemért, hogy ő legyen az, aki hazánkat képviselheti Svédországban - írta a Blikk.

radics_gigi

Az ellenfelek listája veretes: Gáspár Lacitól (33) Vastag Tomin (21) és Brasch Bencén (21) át Fehér Zoltánig (25) a neves előadók színe-java képviselteti magát az MTVA által kiírt versengésben. Azonban az az információ jutott el szerkesztőségünk birtokába, hogy több induló fontolgatja visszalépését.

Az ok prózai: állítólag úgy érzik, hogy Gigivel szemben esélytelenként szállnak harcba. És nem csupán az ifjú sztár kivételes kvalitásai miatt tartják ezt többen, hanem amiatt a szóbeszéd miatt is, ami terjed közöttük. Sokan gondoljuk úgy, hogy felesleges elindulnunk az Eurovízión. Többen úton-útfélen hangoztatják, hogy úgyis ők fognak nyerni. Sőt azt beszélik, hogy mindez azért lesz így, mert az MTV maga kérte, hogy induljanak, olyan nagy szüksége van a televíziónak rájuk.

Azt is mondják, hogy máris az elődöntőben vannak, méghozzá abban, amelyikben akarnak - mondta egy neve elhallgatását kérő induló. Nem csoda, senki sem akarja megégetni magát a rangos versenyen, ahol több millió néző követheti figyelemmel, ahogy újra színpadra lépnek. Ugyanakkor természetesen - mivel a zenei világ nagyon összetartó -, egyikőjük sem kívánta névvel vállalni véleményét, és inkább csendben tűri a sorsát.

Ám a kialakult helyzet komolyságát jelzi, hogy információik szerint a produkció magyarországi jogával rendelkező MTVA belső levelezésében is komoly aggodalmaknak adtak hangot - méghozzá a legfelsőbb szinteken. Gigi menedzsmentje azt mondja, védencük csak nemrég tudta meg, hogy indulni fog.


A menedzsment és a kiadó közösen nevezte be az Eurovíziós Dalfesztiválra Gigit, akit ezzel a meglepetéssel köszöntöttünk karácsony alkalmából - nyilatkozta Sárdi Mariann menedzser. Minden neves és kevésbé ismert zenei előadó pályázatának nagyon örülünk, hiszen már most rekordszámú nevezés érkezett A Dalra, amely február másodikán indul az M1-en. De természetesen a verseny a nyílt, hiszen a zsűri és a közönség szavazatain együttesen múlik, hogy ki utazik el májusban Malmőbe.

Akik mostanában eszmélnek, azoknak jó hír, hogy december 31-én éjfélig az MTVA székházában akár személyesen is leadhatják pályaműveiket - árulta el a Blikknek Lencsó Rita, az MTVA kommunikációs vezetője.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2012-12-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite