2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBotrány a NAV-nál: kollégája erőszakolta meg az adóellenőrt Salgótarjánban

Botrány a NAV-nál: kollégája erőszakolta meg az adóellenőrt Salgótarjánban


Fogva tartottak és megerőszakoltak egy adóellenőr hölgyet, Salgótarjánban. A borzalmas tettet ráadásul egy kollégája követte el. Úgy tudni, a negyvenes éveiben járó adóellenőr családanyát, aki a Borsod megyei NAV Igazgatóságon dolgozik, egy Nógrád megyei kiküldetésen becstelenítették meg - írja a Blikk.

erőszak


A megyeszékhelyen egy ott dolgozó NAV-os, Sz. József (60) erőszakolta meg az asszonyt, amikor együtt voltak ellenőrzésen. A férfi annak ürügyén, hogy lakásában felejtett valamit, kísérje el, felcsalta a nőt magához.

A rendőrök gyanúja szerint amint az asszony belépett a panellakásba, Sz. József azonnal rázárta az ajtót, a nőt védekezésképtelenné tette, letépte ruháit, lefogta karját, szétfeszítette lábait, és megerőszakolta. Hiába könyörgött, hiába sikoltozott az adóellenőrnő, a férfi önkívületi állapotban, minden ellenállását letörte. Fogva tartása egészen másnap hajnalig tartott. Amikor a férfi kinyitotta a bejárati ajtót a nő kirontott a lakásból, és rohant végig Salgótarján utcáin, szakadt ruhában, kisírt szemekkel egészen az első rendőrkapitányságig.


- A rendőrök azonnal intézkedtek, miután meghallgatták a sértett vallomását. A férfit őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki. Megdöbbentő, de a férfi bűnbánat nélkül, készségesen elmesélte a nyomozóknak a történteket. Semmit sem tagadott - mondta el rendészeti forrásunk, és hozzátette: az eset azért is megdöbbentő, mert egy rendvédelmi szerv két dolgozójáról van szó.

Mint kiderült, a nőt a férfi a NAV-os szolgálati autóval vitte lakására és a tanúvallomásokból kiderül, más nő is tett már rá panaszt. Az elkövető ügyvédje a döbbenetes esetet követően, a férfi múltja ellenére kérte a hatóságokat, hogy ne helyezzék előzetes letartóztatásba védencét, tekintettel arra, hogy együttműködött velük. Információink szerint a NAV azonnali hatállyal felfüggesztette munkaviszonyát.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2013-09-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite