2020. május 26., kedd - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárBotránykönyvvel leplezik le Mónikát!

Botránykönyvvel leplezik le Mónikát!


Akasztják a hóhért! Eddig ő vájkált mások magánéletében, most Erdélyi Mónika legféltettebb titkait állítják közszemlére. Az egykori show-háziasszony életéről, vállalkozásairól és a show körüli rejtélyekről is lerántaná a leplet egy ismeretlen szerző.

Erdélyi Mónika


Nevét ugyan nem vállalja, szaftos botránykönyvet azonban írna egy bátor szerző. Tolla hegyére pedig nem mást tűzne, mint Erdélyi Mónikát - írta a Napi Ász. Az ismeretlen szerző azt ígéri, nem csak Mónika magánéletéről, de üzleti vállalkozásairól, és a show körüli „rejtélyekről" is lerántja a leplet. És hogy mégis miért éppen akkor akar könyvet írni Mónika viselt dolgairól, amikor már befuccsolt a show? A válasz igen egyszerű, amit maga a név nélkül nyilatkozó szerző árult el a napilapnak.

Mint mondta, nagyon sok olyan emberrel beszélt az elmúlt hónapokban, akik közel álltak vagy állnak Mónikához, egy részük a show munkatársa volt. Szerinte a közvélemény vajmi keveset tud a műsorvezető valós életéről. Kedves nőnek tűnik, de a kötetben többen kifejtik nem túl hízelgő véleményüket róla - persze olyanok is vannak, akik eddig rejtve maradt pozitív tulajdonságairól mesélnek. Nagyon sokan meglepődnek majd - biztosította a lapot a titokzatos szerző.

Mi ugyan nem értjük, hogy kit érdekel már egy kiégett médiaszereplőről szóló „botránykönyv", az azonban biztos, hogy a jól informált könyvíró valószínűleg maga is igen közel áll Mónikához. A legjobb és leghitelesebb leleplező történeteket ugyanis olyan ember tudja írni, aki valamilyen módon részese volt az eseményeknek. Nem hiába hangzik úgy az a bizonyos másik közhely, hogy ember embernek a farkasa...

 

Forrás:Nógrád24.hu

2010-06-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite