2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBővítette szerelőcsarnokát a balassagyarmati Delta-Tech Kft.

Bővítette szerelőcsarnokát a balassagyarmati Delta-Tech Kft.


A szerelőcsarnok bővítésével és gépbeszerzéssel 176 millió forintos beruházás valósult meg a balassagyarmati Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft.-nél, a fejlesztéssel hat új munkahelyet hoztak létre - tájékoztatta Kovács Adrienn, a cég értékesítő munkatársa csütörtökön az MTI-t.

Balassagyarmat


Kovács Adrienn elmondta: az Új Széchenyi Terv Telephelyfejlesztés című pályázatán nyert 87,4 millió forintos uniós támogatást saját forrással egészítették ki. A cég központi telephelyén, a Balassagyarmati Ipari Parkban bővítették a telephelyet, így az összeszerelő csarnok alapterülete majdnem háromszorosára, a hegesztő műhelyé duplájára növekedett - tette hozzá.


Az egyedi célgépek és gyártósorok tervezésével és gyártásával foglalkozó kft.-nél beszereztek és üzembe állítottak egy CNC forgácsoló gépet, egy CNC esztergagépet és egy CNC megmunkáló központot is. Az 1995-ben alakult Delta-Tech Kft. 38 embert foglalkoztatott, és újabb hat embernek adott munkalehetőséget a fejlesztéssel. A társaság 2011. évi értékesítésének nettó árbevétele 1 milliárd 360 millió forint, múlt évi mérleg szerinti eredménye 244,7 millió forint volt.


A kft. számos iparág számára dolgozik, a tavalyi évben munkáik 79 százaléka fűződött az autóiparhoz, meghatározó volt még az elektronikai és a vegyipar területe. Nagyrészt, 60-70 százalékban magyar cégek a megrendelőik, szállítanak Brazíliába, Kínába, Mexikóba, Japánba, Ausztriába, Szlovákiába, Franciaországba, Oroszországba és Ukrajnába is.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-12-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite