2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
BulvárBruce Willis miatt lezárják fél Budapestet

Bruce Willis miatt lezárják fél Budapestet


Vasárnaptól egészen május közepéig alaposan felforgatja Budapest közlekedését, hogy Bruce Willis itt forgatja az „A Good Day to Die Hard" című filmjét. Már vasárnap lezárják az V. kerületi Szabadság tér egykori MTV székház előtti részét, mivel hétfőn már ott forgat Bruce Willis stábja.

bruce willis001


Emiatt a Vécsey utca átmenő forgalmú szakaszán a jelenlegi egyirányú forgalmi rend ideiglenesen megfordul, a mélygarázs forgalma azonban zavartalan marad. Holnap és kedden a VII. kerületben a Vörösmarty utca Király utca és Wesselényi utca közötti szakaszán, valamint a Jósika utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakaszán lesz forgatás.


Emiatt 2012. április 23-án és április 24-én 6 órától 20 óráig le lesz zárva a Csengery utca Jósika utca és Dob utca közötti szakasza, Vörösmarty utca Király utca és Wesselényi utca közötti szakasza, a Jósika utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakasza, a Dob utca Csengery utca és Izabella utca közötti szakasza - írja a bkk.hu. A lezárt területen belül csak az ott lakó gyalogos forgalom közlekedhet a helyszínt biztosító kísérettel. A területen 2012. április 22-én 6 órától 2012. április 24-én 20 óráig folyamatos megállási tilalom lesz érvényben.

A Wesselényi utcát, illetve az Izabella utcát érintő felvételek idején a közúti forgalom legfeljebb 5 percre leállításra kerülhet. A Wesselényi utcában a 74-es trolibusz Vörösmarty utcai megállóhelye a forgatás ideje alatt 30 méterrel előbbre kerül. 2012. április 29-én (vasárnap) a VI. kerületi Városligeti fasorban folytatódik a forgatás. 2012. április 28-án 6 órától lezárásra kerül a Városligeti fasor városközpont irányú szervizútjának Dózsa György út és Bajza utca közötti szakasza, a forgatáshoz szükséges technikai berendezések számára az 56-osok terén a Benczúr utca és a Városligeti fasor közötti területen mintegy 300 m2.

A felvételek idején a Dózsa György úton néhány perces forgalom megállítások várhatóak.

 

Forrás: bkk/HÍR PORT24

 

2012-04-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite