2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBrutális! Hét baleset történt Nógrád megyében

Brutális! Hét baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt napon három személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0914

Fotó: police.hu


Balassagyarmaton lévő körforgalomban egy férfi 2017. szeptember 13-án 15 óra 25 perckor haladt az általa vezetett személygépkocsival, amikor a kiemelt szegélykőre felhaladt, majd az úttestről letért és az út mellett lévő vegyesbolt falának ütközött. A baleset következtében könnyű sérülést szenvedett a gépjármű vezetője, akinek az alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárul.


Egy férfi haladt személygépkocsijával 14 óra 15 perckor a 22-es számú főúton, Balassagyarmat irányából Őrhalom irányába, amikor az előtte haladó és forgalmi ok miatt megálló tehergépkocsinak ütközött. A balesetben a személygépkocsit vezető férfi és két utasa sérült meg.

balesetnograd0914_1

Fotó: police.hu


A jelenlegi adatok alapján 17 óra 26 perc körül egy személygépkocsi ütött el Szécsény belterületén egy parkoló tehergépkocsi takarásából kilépő gyermeket. A baleset következtében a 6 éves kisfiú könnyű sérülést szenvedett.


A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. A rendőrök az elmúlt 24 órában a megye közútjain további négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.


Forrás: POLICE

2017-09-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite