2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárBudapesten forgatnak filmet James Bond megálmodójáról, Ian Flemingről

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Budapesten forgatnak filmet James Bond megálmodójáról, Ian Flemingről


Négyrészes sorozatot forgat Ian Flemingről, James Bond megalkotójáról The man who would be Bond (Az ember, aki Bond lenne) címmel a Sky Entertainment megrendelése alapján a Pioneer Pictures Budapesten.

Fleming01


A gyártó csütörtöki tájékoztatása szerint a forgatás a január 28-án már meg is kezdődött, a film rendezője Mat Whitecross.
Douglas Rae vezető producer szerint Magyarország előnyös földrajzi elhelyezkedése, illetve kiváló kvalitású szakmai stábja és színészei-statisztái miatt is kitűnő választás. "Magyar partnerünk, a Pioneer Pictures által fantasztikus helyszíneket fedeztünk fel, amelyek valósághűen jelenítik meg Franciaországot, Németországot és még Londont is. Ez megteremti számunkra a lehetőséget, hogy ezt a produkciót bármelyik James Bond filmhez hasonlóan nagyjátékfilmnek kijáró színvonalon forgathassuk" - idézi a producert a közlemény.


A produkcióban megelevenednek a 007-es ügynök alkotójának fiatalkori kalandjai, akinek élete hasonlóan izgalmas, eseménydús és szexuálisan túlfűtött volt, akár világhírű alkotása - olvasható a közleményben. Az Ian Fleminget játsszó Dominic Cooper mellett a főbb szerepeket Lara Pulver, Annabelle Wallis, Lesley Manville, Anna Chancellor, Samuel West és Rupert Evans alakítják.
A filmet a tervek szerint még az idén bemutatják.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

 

2013-01-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite