2021. január 28., csütörtök - Károly,
Keresés a tartalomban

eskuvooooA bostoni Jack, egy nem mindennapi módon kérte meg barátnője, Teresa Elsey kezét.

tarzanDavid Yates brit filmrendező szeretné, ha az új Tarzan filmben, Michael Phelps játszaná a főszerepet, nyilatkozta a Sunday Times-nak. Sokan azt mondják, hogy az ötlet nem túl eredeti, hisz a dzsungel hősét már alakította más híres úszó, aki ugyancsak olimpiai bajnok volt.

horoszkop

Ez a nap igazán próbára teszi mind az idegeit, mind a türelmét. Újra és újra ugyanazok a problémák jönnek elő, változatos tálalásban és egyre keményebb feltételekkel - napi horoszkóp.

ordognori2012Augusztus 21-én véget ér a nyár - de csakis az RTL Klub képernyőjén. A piacvezető televízió változatos kínálattal készül a legszínesebb évszakra: közkedvelt sorozatok legújabb évadai, sikerfilmek, új, saját gyártású műsorok szerepelnek a palettán.

horoszkop

Ma olyan sok és értékes támogatást kap a legkülönbözőbb emberektől, hogy igazán csak magának tehet szemrehányást, ha nem ér el immár jelentős sikereket- napi horoszkóp.

SwarovskiIntézeti gondozásban lévő fiatal lányokkal dolgoztatott az 1960-as évek végén a Swarovski osztrák ékszergyártó vállalat - írta egy szerdai osztrák napilap.

horoszkopTalán ezért viseli el jobban a környezete, talán azért, mert már megszokták a veszélyeit, vagy csupáncsak kipihenték magukat- napi horoszkóp.

beagle

Egy érzelmes video. Nagyon „cukinak" tűnik majd a kutyák viselkedése mindaddig, míg meg nem ismeri a történetüket. Azok után már inkább sírni lesz kedve mindenkinek. Sokan nem akarják elhinni amit látnak.

eltonjohnA híres brit énekes Elton John egy Saint- Tropez-i jachton, a buli hevében megmutatta a hátsóját a fotósoknak.

Bulvár - 2012.08.14

baba01A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdős Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite