2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

horoszkopSajnos egyetlen mód a magányra a zárt ajtó és a kihúzott, kikapcsolt telefon. Ha napközben nem is, legalább este tegye meg - napi horoszkóp

szeretkezesTöbb nyelvet beszélő, karizmatikus és gyakran magasan képzettek azok a luxuskísérők, akik nem csak szexuális szolgáltatást nyújtanak. 700 euróért, ha kell, eljátsszák a szerető partnert is.

angelinabradA sztárpár 2005 óta van együtt, de az eljegyzés csak idén történt meg. Attól a pillanattól kezdve hogy a színész kedvese ujjára húzta a gyémánt gyűrűt, elindultak a találgatások, hogy mikor mondják ki a boldogító IGEN-t . Az ünnepségre már két hete lázasan készülnek a pár dél franciaországi birtokán.

horoszkopMiközben a nyári nap melegét élvezi, úgy érzi, mintha súlyos terhektől szabadult volna meg - napi horoszkóp

rendorsegotHomokba dugott fejű férfi megmentéséért száguldott a rendőrség Németországban Bielefeldben, ám kiderült, hogy csak egy élethű, felruházott kirakati bábu okozott félreértést.

horoszkopMost önfeledten és szabadon örüljön a pihenőnapnak és annak, hogy pillanatnyilag rendezetten élhet és a kilátásai is bíztatóak - napi horoszkóp.

horoszkopA bikák túl sokat vállalnak, az ikrek igyekezzenek ma kibékülni önmagukkal, a rákok úgy érzik, hogy a mennyekbe jár, az oroszlánok ma nehezen találnak olyan elfoglaltságot, ami lefárassza őket, a szüzek lássák be, hogy ők is tévedhetnek, a mérlegeknek ma újabb lehetőség nyílik arra, hogy megduplázhassák a vagyonukat, a vízöntőknek ma tervezgetéssel telik a napjuk - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

apaeslanyaApa és 13éves lánya, aki le van bénulva, együtt triatlonozik. A lányával a karjaiban fut az apa, hogy gyermeke élvezze a frisslevegőt. Ez a történet nagyon sok embert megérintett, ezért is nevezték el őt az „Évszázad édesapja"-nak.

eskuvooooA bostoni Jack, egy nem mindennapi módon kérte meg barátnője, Teresa Elsey kezét.

tarzanDavid Yates brit filmrendező szeretné, ha az új Tarzan filmben, Michael Phelps játszaná a főszerepet, nyilatkozta a Sunday Times-nak. Sokan azt mondják, hogy az ötlet nem túl eredeti, hisz a dzsungel hősét már alakította más híres úszó, aki ugyancsak olimpiai bajnok volt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite