2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

rendorsegotHomokba dugott fejű férfi megmentéséért száguldott a rendőrség Németországban Bielefeldben, ám kiderült, hogy csak egy élethű, felruházott kirakati bábu okozott félreértést.

horoszkopMost önfeledten és szabadon örüljön a pihenőnapnak és annak, hogy pillanatnyilag rendezetten élhet és a kilátásai is bíztatóak - napi horoszkóp.

horoszkopA bikák túl sokat vállalnak, az ikrek igyekezzenek ma kibékülni önmagukkal, a rákok úgy érzik, hogy a mennyekbe jár, az oroszlánok ma nehezen találnak olyan elfoglaltságot, ami lefárassza őket, a szüzek lássák be, hogy ők is tévedhetnek, a mérlegeknek ma újabb lehetőség nyílik arra, hogy megduplázhassák a vagyonukat, a vízöntőknek ma tervezgetéssel telik a napjuk - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

apaeslanyaApa és 13éves lánya, aki le van bénulva, együtt triatlonozik. A lányával a karjaiban fut az apa, hogy gyermeke élvezze a frisslevegőt. Ez a történet nagyon sok embert megérintett, ezért is nevezték el őt az „Évszázad édesapja"-nak.

eskuvooooA bostoni Jack, egy nem mindennapi módon kérte meg barátnője, Teresa Elsey kezét.

tarzanDavid Yates brit filmrendező szeretné, ha az új Tarzan filmben, Michael Phelps játszaná a főszerepet, nyilatkozta a Sunday Times-nak. Sokan azt mondják, hogy az ötlet nem túl eredeti, hisz a dzsungel hősét már alakította más híres úszó, aki ugyancsak olimpiai bajnok volt.

horoszkop

Ez a nap igazán próbára teszi mind az idegeit, mind a türelmét. Újra és újra ugyanazok a problémák jönnek elő, változatos tálalásban és egyre keményebb feltételekkel - napi horoszkóp.

ordognori2012Augusztus 21-én véget ér a nyár - de csakis az RTL Klub képernyőjén. A piacvezető televízió változatos kínálattal készül a legszínesebb évszakra: közkedvelt sorozatok legújabb évadai, sikerfilmek, új, saját gyártású műsorok szerepelnek a palettán.

horoszkop

Ma olyan sok és értékes támogatást kap a legkülönbözőbb emberektől, hogy igazán csak magának tehet szemrehányást, ha nem ér el immár jelentős sikereket- napi horoszkóp.

SwarovskiIntézeti gondozásban lévő fiatal lányokkal dolgoztatott az 1960-as évek végén a Swarovski osztrák ékszergyártó vállalat - írta egy szerdai osztrák napilap.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite