2019. december 5., csütörtök - Vilma
Keresés a tartalomban

rokaRóka metrózott Londonban teljesen önállóan, bár érvényes jegy nélkül

horoszkopEgzisztenciáját veszélyben érzi és ez - hiába a pihenőnap - nyugtalanítja - napi horosz

googleAz egyik ilyen dolog az, hogy az elhunyt alkalmazottak után a férj/feleség vagy partner 10 évig kapja az alkalmazott fizetésének 50 százalékát. Ezen felül azonnal megkapja az elhunytat megillető összes részesedest, nyilatkozta a CNN-nek Laszlo Bock, a cég egyik igazgatója.

kutyagazdaAmikor a wisconsini Hannah Stonehouse Hudson lefotózta barátját, John Ungert és az ő 19 éves kutyáját Schoep-ot, fogalma sem volt arról, hogy milyen média figyelmet indítanak el a Facebook segítségével.

horoszkopMa nagy dolgokat vihet végbe, ha engedi szabadon szárnyalni. Felszabadultnak, erősnek érzi magát - napi horoszkóp

horoszkopPénzügyekben ajánlatos az óvatosság, ne kérjen kölcsön és ne is adjon, ha Önhöz fordulnak segítségért - napi horoszkóp

horoszkopTudja, hogy minden Önért van, és ezek a változások lehetőségek is egyben, hogy egy új életet kezdjen - napi horoszkóp.

horoszkopÖnnek eddig sem volt gondja a kapcsolatteremtéssel, és most, hogy kellemes emberek társaságában forog, még vonzóbbnak látja a világot, még inkább kitárulkozik- napi horoszkóp.

orvosKettős halállal végződött két elmebeteg orvos verekedése egy romániai pszichiátrián

horoszkop

Mindenki jól jár, ha gyakorolja a nem támadó álláspontot, és kipróbálja, milyen betartani az udvarias viselkedés szabályait, különösen a nehéz és makacs emberekkel szemben- napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite