2021. április 23., péntek - Béla
Keresés a tartalomban

horoszkopTalán ezért viseli el jobban a környezete, talán azért, mert már megszokták a veszélyeit, vagy csupáncsak kipihenték magukat- napi horoszkóp.

beagle

Egy érzelmes video. Nagyon „cukinak" tűnik majd a kutyák viselkedése mindaddig, míg meg nem ismeri a történetüket. Azok után már inkább sírni lesz kedve mindenkinek. Sokan nem akarják elhinni amit látnak.

eltonjohnA híres brit énekes Elton John egy Saint- Tropez-i jachton, a buli hevében megmutatta a hátsóját a fotósoknak.

Bulvár - 2012.08.14

baba01A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdős Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

horoszkopNem sokban különbözik a tegnapi naptól a mai. Tulajdonképpen nem történik semmi különös vagy szokatlan, így semmi jó vagy rossz - napi horoszkóp

Rekasi_KarolyRékasi Károly befeküdt a János Kórházba, ahol egy speciális műszert erősítettek a testére, amivel egy napon át vizsgálták a szívműködését. A színművész óvatosságból vállalta a vizsgálatokat, hiszen július végén egy alföldi kiruccanás közben rosszul lett.

halálKét éven át ült holtan karosszékében egy nő bécsi önkormányzati lakásában, míg végre felfedezték tetemét.

horoszkopMinden hét kezdetén úgy érzi, hogy tele van energiával, hogy semmilyen feladat nem fog ki az Ön képességen - napi horoszkóp

Soros GyörgyA magyar származású, amerikai milliárdos Soros György, szombaton a 82-ik születésnapján jelentette be hogy eljegyezte barátnőjét Tamiko Boltont, és hamarosan össze is házasodnak. A születésnapi partyn, a közeli barátok mellett részt vett mindkettőjük családja is, tájékoztatott a Reuters.

rokaRóka metrózott Londonban teljesen önállóan, bár érvényes jegy nélkül

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite