2020. január 26., - Vanda
Keresés a tartalomban

horoszkopMinden hét kezdetén úgy érzi, hogy tele van energiával, hogy semmilyen feladat nem fog ki az Ön képességen - napi horoszkóp

Soros GyörgyA magyar származású, amerikai milliárdos Soros György, szombaton a 82-ik születésnapján jelentette be hogy eljegyezte barátnőjét Tamiko Boltont, és hamarosan össze is házasodnak. A születésnapi partyn, a közeli barátok mellett részt vett mindkettőjük családja is, tájékoztatott a Reuters.

rokaRóka metrózott Londonban teljesen önállóan, bár érvényes jegy nélkül

horoszkopEgzisztenciáját veszélyben érzi és ez - hiába a pihenőnap - nyugtalanítja - napi horosz

googleAz egyik ilyen dolog az, hogy az elhunyt alkalmazottak után a férj/feleség vagy partner 10 évig kapja az alkalmazott fizetésének 50 százalékát. Ezen felül azonnal megkapja az elhunytat megillető összes részesedest, nyilatkozta a CNN-nek Laszlo Bock, a cég egyik igazgatója.

kutyagazdaAmikor a wisconsini Hannah Stonehouse Hudson lefotózta barátját, John Ungert és az ő 19 éves kutyáját Schoep-ot, fogalma sem volt arról, hogy milyen média figyelmet indítanak el a Facebook segítségével.

horoszkopMa nagy dolgokat vihet végbe, ha engedi szabadon szárnyalni. Felszabadultnak, erősnek érzi magát - napi horoszkóp

horoszkopPénzügyekben ajánlatos az óvatosság, ne kérjen kölcsön és ne is adjon, ha Önhöz fordulnak segítségért - napi horoszkóp

horoszkopTudja, hogy minden Önért van, és ezek a változások lehetőségek is egyben, hogy egy új életet kezdjen - napi horoszkóp.

horoszkopÖnnek eddig sem volt gondja a kapcsolatteremtéssel, és most, hogy kellemes emberek társaságában forog, még vonzóbbnak látja a világot, még inkább kitárulkozik- napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite