2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopTudja, hogy minden Önért van, és ezek a változások lehetőségek is egyben, hogy egy új életet kezdjen - napi horoszkóp.

horoszkopÖnnek eddig sem volt gondja a kapcsolatteremtéssel, és most, hogy kellemes emberek társaságában forog, még vonzóbbnak látja a világot, még inkább kitárulkozik- napi horoszkóp.

orvosKettős halállal végződött két elmebeteg orvos verekedése egy romániai pszichiátrián

horoszkop

Mindenki jól jár, ha gyakorolja a nem támadó álláspontot, és kipróbálja, milyen betartani az udvarias viselkedés szabályait, különösen a nehéz és makacs emberekkel szemben- napi horoszkóp.

rádió001Hétfőn reggel azonnali hatállyal felmondtak a Neo FM rádiót működtető FM1 Zrt. alkalmazásában álló dolgozók az elmaradt munkabérek és az új tulajdonos "által teremtett kilátástalan helyzet, körülmények és a tulajdonos szakmai jövőképe miatt" - jelentette be a 26 munkavállaló képviseletében Berényi Attila, a rádió volt hírigazgatója.

rtl_klub_logoAz RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.

horoszkopNem elég, hogy már megint hétfő van, de rögtön azzal fogadják, hogy rosszul csinált valamit, vagy elfelejtette leadni a határidős munkáit - napi horoszkóp.

horoszkopA kosoknak a kényes kérdéseket ma nem szabad elodázni, a rákok ma nem tudják eldönteni, hogy mit tegyenek, a szüzek izgalmas kalandokra vágynak, a mérlegek ma lazítsanak és oldódjanak fel egy jó kulturális előadáson, a nyilasoknak ez a vasárnap alkalmas arra, hogy meglátogassák rokonaikat, barátaikat - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Bulvár - 2012.08.05

iskola01"Halálra gázoltam egy lányt!" - ezzel a hazugsággal élt legutóbb egy énektanár Nagy-Britanniában, hogy igazoltan hiányozhasson munkahelyéről.

Bulvár - 2012.08.04

vérBekötötték egy kölyökkrokodil száját Kínában egy bevásárlóközpont díszmedencéjében, mert megelégelte a személyzet, hogy állandóan megette a díszhalakat a látogatók - köztük sok kisgyerek - szeme láttára, kisebb vérfürdőt produkálva.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite