2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

rtl_klub_logoAz RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.

horoszkopNem elég, hogy már megint hétfő van, de rögtön azzal fogadják, hogy rosszul csinált valamit, vagy elfelejtette leadni a határidős munkáit - napi horoszkóp.

horoszkopA kosoknak a kényes kérdéseket ma nem szabad elodázni, a rákok ma nem tudják eldönteni, hogy mit tegyenek, a szüzek izgalmas kalandokra vágynak, a mérlegek ma lazítsanak és oldódjanak fel egy jó kulturális előadáson, a nyilasoknak ez a vasárnap alkalmas arra, hogy meglátogassák rokonaikat, barátaikat - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Bulvár - 2012.08.05

iskola01"Halálra gázoltam egy lányt!" - ezzel a hazugsággal élt legutóbb egy énektanár Nagy-Britanniában, hogy igazoltan hiányozhasson munkahelyéről.

Bulvár - 2012.08.04

vérBekötötték egy kölyökkrokodil száját Kínában egy bevásárlóközpont díszmedencéjében, mert megelégelte a személyzet, hogy állandóan megette a díszhalakat a látogatók - köztük sok kisgyerek - szeme láttára, kisebb vérfürdőt produkálva.

horoszkopEzen a hétvégén minderre bőven lesz alkalma, csak tudjon választani a bőséges kínálatból - napi horoszkóp.

kecskékKecskelakot csinált családi házának tetejéből egy férfi Kínában, hogy gyermeke megfelelő tejhez jusson.

horoszkopÚgy érzi magát, mintha egy nagy kő esett volna le a szívéről. Könnyed, felszabadult, mert túljutott egy nehéz időszakon - napi horoszkóp.

horoszkopHa kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, akkor azt néhány programmal újjávarázsolhatja, ha pedig társtalan lenne, akkor bárkit meghódíthat a mai napon - napi horoszkóp.

horoszkopHa szándékában állt a régi terveit megvalósítani, most tegye meg, a mai nap kiválóan alkalmas rá - napi horoszkóp

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite