2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

Pénz03Hiába talált saját házában 50 millió forint értékű nyugatnémet márkát egy tanár Németországban, a zömét elvesztette - jogi úton

horoszkopNehezen ébred és ezek után már nem is meglepő, hogy nehéz nap elé néz. Mintha ólomsúlyt kötöttek volna a talpára - napi horoszkóp.

horoszkopA rákok még mindig a hétvége hatása alatt vannak, az oroszlánoknak rengeteg tennivalójuk akad, a szüzek átmenetileg rossz passzban érezhetik magukat, a vízöntők legyenek visszafogottak és megfontoltak pénzügyben, a halak ma nyugodt napra ébrednek - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

wcSokatmondó a legújabb német vécé: nemcsak beszélni tud, hanem meg is méri használója tömegét, testhőmérsékletét, szívritmusának szaporaságát, elkészíti EKG-ját, kielemzi vizeletét és minderről szóban tájékoztatja.

rendorsegot

Tiltott kéjelgés miatt két nőt állítottak elő péntekre virradó éjszaka a Hungaroringről, mindkettőjüket tíz nap elzárásra ítélte gyorsított eljárással az illetékes bíróság - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

horoszkop

Minden úgy alakul, ahogy már előre elképzelte. Párját sikerült végre rávennie arra, hogy a tervei szerint alakuljon a nap - napi horoszkóp.

smartEgyre népszerűbb Bécsben a visszavitelmentes autókölcsönzés: naponta átlagosan 80 új ügyféllel bővül a szolgáltatást igénylők köre

horoszkopÚjabban úgy viselkedik, mint egy hisztériás „szüzike". Elpirul, menekül azok elől, akikben akár partnerre is lelhetne, egyszóval képtelen felnőttként viselkedni - napi horoszkóp.

horoszkopA kosok ma gyakoroljanak egy kis önkritikát, a bikák úgy érzik, hogy valamit ma haladéktalanul tenniük kell, csak még azt nem tudják, hogy hogyan fogjanak hozzá, az ikreket a mai napon a főnökük agyba-főbe dicséri, a szüzeknek ma a törekvő szorgalmas énjük kerül előtérbe - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

birosagegy

Elájult egy bírónő tárgyalás közben Japánban annak a bűnténynek a helyszíni fotóit látván, amelynek a tárgyalását vezette

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite