2021. január 27., szerda - Angelika
Keresés a tartalomban

rendorsegot

Tiltott kéjelgés miatt két nőt állítottak elő péntekre virradó éjszaka a Hungaroringről, mindkettőjüket tíz nap elzárásra ítélte gyorsított eljárással az illetékes bíróság - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

horoszkop

Minden úgy alakul, ahogy már előre elképzelte. Párját sikerült végre rávennie arra, hogy a tervei szerint alakuljon a nap - napi horoszkóp.

smartEgyre népszerűbb Bécsben a visszavitelmentes autókölcsönzés: naponta átlagosan 80 új ügyféllel bővül a szolgáltatást igénylők köre

horoszkopÚjabban úgy viselkedik, mint egy hisztériás „szüzike". Elpirul, menekül azok elől, akikben akár partnerre is lelhetne, egyszóval képtelen felnőttként viselkedni - napi horoszkóp.

horoszkopA kosok ma gyakoroljanak egy kis önkritikát, a bikák úgy érzik, hogy valamit ma haladéktalanul tenniük kell, csak még azt nem tudják, hogy hogyan fogjanak hozzá, az ikreket a mai napon a főnökük agyba-főbe dicséri, a szüzeknek ma a törekvő szorgalmas énjük kerül előtérbe - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

birosagegy

Elájult egy bírónő tárgyalás közben Japánban annak a bűnténynek a helyszíni fotóit látván, amelynek a tárgyalását vezette

utazás

Huszonhárom éve autózik a Föld körül egy német férfi, de még mindig nem ért célba, pedig már túl van a 800 ezredik kilométeren

gyertyákElhunyt Frank Pierson Oscar-díjas forgatókönyvíró, a Csillag születik írója és rendezője, az amerikai filmakadémia (AMPAS) egykori elnöke.

faFalevél hullott egy nő fejére Kínában, amitől elájult.

medveMedve sétált be egy bevásárlóközpontba az Egyesült Államokban, ami miatt kiürítették az egész épületet.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite