2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

horoszkopEzen a hétvégén minderre bőven lesz alkalma, csak tudjon választani a bőséges kínálatból - napi horoszkóp.

kecskékKecskelakot csinált családi házának tetejéből egy férfi Kínában, hogy gyermeke megfelelő tejhez jusson.

horoszkopÚgy érzi magát, mintha egy nagy kő esett volna le a szívéről. Könnyed, felszabadult, mert túljutott egy nehéz időszakon - napi horoszkóp.

horoszkopHa kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, akkor azt néhány programmal újjávarázsolhatja, ha pedig társtalan lenne, akkor bárkit meghódíthat a mai napon - napi horoszkóp.

horoszkopHa szándékában állt a régi terveit megvalósítani, most tegye meg, a mai nap kiválóan alkalmas rá - napi horoszkóp

Pénz03Hiába talált saját házában 50 millió forint értékű nyugatnémet márkát egy tanár Németországban, a zömét elvesztette - jogi úton

horoszkopNehezen ébred és ezek után már nem is meglepő, hogy nehéz nap elé néz. Mintha ólomsúlyt kötöttek volna a talpára - napi horoszkóp.

horoszkopA rákok még mindig a hétvége hatása alatt vannak, az oroszlánoknak rengeteg tennivalójuk akad, a szüzek átmenetileg rossz passzban érezhetik magukat, a vízöntők legyenek visszafogottak és megfontoltak pénzügyben, a halak ma nyugodt napra ébrednek - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

wcSokatmondó a legújabb német vécé: nemcsak beszélni tud, hanem meg is méri használója tömegét, testhőmérsékletét, szívritmusának szaporaságát, elkészíti EKG-ját, kielemzi vizeletét és minderről szóban tájékoztatja.

rendorsegot

Tiltott kéjelgés miatt két nőt állítottak elő péntekre virradó éjszaka a Hungaroringről, mindkettőjüket tíz nap elzárásra ítélte gyorsított eljárással az illetékes bíróság - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite