2021. január 19., kedd - Sára
Keresés a tartalomban

horoszkopNem fogja magányosnak érezni magát, még ha egyedül is van, sőt, eltölti a belső erő és a békesség - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.07.22

esküvő01

A többszörösével nőtt a bevétele a brit hercegi jótékonysági alapítványnak azóta, hogy Vilmos herceg házasságot kötött Kate Middletonnal.

horoszkop

A csillagok hatására szerencsésen alakulnak az események. Sikersorozatra számíthat mind a hivatásában, mind a magánéletében - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.07.21

LottóAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Bulvár - 2012.07.21

dallasÓriási sikerrel vetítik az Egyesült Államokban a nyolcvanas évek kultsorozatának, a Dallasnak a folytatását, hamarosan - az RTL Klub jóvoltából -, a magyar nézők is izgulhatnak Jockey és Bobby Ewing gyermekeinek csatározása miatt.

horoszkopÁmor alaposan megtréfálhatja, mert régi ismeretsége válhat szerelemmé, és könnyen lehet az is, hogy megtalálja azt az ideális kapcsolatot, amelyről régóta álmodozik, ám a balszerencsés körülmények átmenetileg elszakíthatják a kedvesétől- napi horoszkóp.

internetegyA Facebook közösségi hálót használóknak új vírusfenyegetéssel kell szembenézniük, amikor fotó érkezéséről kapnak elektronikus üzenetet.

lampaoszlopLezártak egy utcát Varsóban, mert az útépítőmunkások az út közepén hagytak egy lámpaoszlopot.

horoszkopMa szüksége lesz minden ügyességére, hogy átszlalomozzon az egymást gyorsan követő események között - napi horoszkóp.

videojátékEgy tajvani tinédzser összeesett és meghalt azután, hogy megszakítás nélkül negyven órán át játszotta a Diablo 3 nevű videojátékot.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite