2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

internetegyA Facebook közösségi hálót használóknak új vírusfenyegetéssel kell szembenézniük, amikor fotó érkezéséről kapnak elektronikus üzenetet.

lampaoszlopLezártak egy utcát Varsóban, mert az útépítőmunkások az út közepén hagytak egy lámpaoszlopot.

horoszkopMa szüksége lesz minden ügyességére, hogy átszlalomozzon az egymást gyorsan követő események között - napi horoszkóp.

videojátékEgy tajvani tinédzser összeesett és meghalt azután, hogy megszakítás nélkül negyven órán át játszotta a Diablo 3 nevű videojátékot.

horoszkopA most kibontakozó ismeretsége csak hosszabb szünet után folytatódik, ám akkor annál értékesebb kapcsolattá válik, akár a szerelemben, akár a hivatásában - napi horoszkóp.

horoszkopÚgy érzi, kezd kimászni a hullámvölgyből, felcsillan egy jobb, reménytelibb időszak reménye - napi horoszkóp

rtl_klub_logo

Új tévécsatorna indítására kapott engedélyt Romániában a Magyar RTL Televízió Zrt. A magyar nyelvű RTL II nevű csatorna a tervek szerint szeptember végén kezd sugározni, műsorai láthatók lesznek Románia, Magyarország, Szlovákia és Szerbia területén is - adta hírül kedden a Mediafax román hírügynökség.

horoszkopHa munkahelyet kíván változtatni, akkor tanácsos megragadnia a kínálkozó lehetőségeket, mert később már romlanak az esélyei - napi horoszkóp

horoszkopA bolygók kedvezőtlen állásának hatására Ön ingerlékeny és ideges a mai napon - napi horoszkóp.

horoszkopA bikáknak a mai nap felejthető lesz, a szüzeknek ez a vasárnap igazán zűrös lesz, a mérlegeknek nem kell megerőltetni magukat azért, hogy ez a nap jól sikerüljön, a bakok ma nyugodtan engedjék el magukat, a vízöntők ma zsúfolt, de szerencsés napra ébrednek, a halaknak ma minden kis tervet meg kell valósítaniuk.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite