2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopA múltkor széles jókedvében meggondolatlan ígéretet tett, most pedig számon kérik ezeket Önön - napi horoszkóp.

Rendőr autó002

Vasrúddal szétvert egy dühös autós Olaszországban egy sebességmérő kamerát, mert a készülék gyorshajtáson kapta, ő pedig szerette volna megúszni a büntetést, ám a kameraverést felvette egy térfigyelő kamera.

Bulvár - 2012.07.13

Vilmos herceg

Csütörtöki brit sajtójelentések szerint felháborodást keltett udvari körökben, hogy egy ausztrál női magazin Vilmos hercegről és feleségéről, Katalin cambridge-i hercegnőről tavalyi nászútjukon készült fotókat közölt.

Pénz03

Több ezer ember túrja a földet Bulgáriában, hogy meglelje azt a vagyont, amelyet egy pénzszállító autó sofőrje lopott és rejtett el.

horoszkopOlyan emberekkel ismerkedik meg, akik sokat segíthetnek Önnek, karrierje szempontjából fontosak lehetnek - napi horoszkóp.

kutyaegySzázszorosára nőtt az ebpiszok miatti bírságolások száma egy év alatt a walesi önkormányzat területén, miután magánkézbe került a dolog.

baba01Más-más országban született egy brit ikerpár: egyik tagja Angliában, a másik Skóciában.

horoszkopBátrabban cselekszik, őszintébben beszél, nyíltabban kritizál - napi horoszkóp

rendoesegegyAnyja autójának padlóján ülve padlóig nyomott gázpedállal autózott önállóan egy 3 éves fiúcska Németországban, de csodával határosan megúszta sérülés nélkül kalandját.

horoszkopLelke és szíve még mindig kitárva az új felé, izgatottan keresi a szokatlant - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite