2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopÚgy érzi, kezd kimászni a hullámvölgyből, felcsillan egy jobb, reménytelibb időszak reménye - napi horoszkóp

rtl_klub_logo

Új tévécsatorna indítására kapott engedélyt Romániában a Magyar RTL Televízió Zrt. A magyar nyelvű RTL II nevű csatorna a tervek szerint szeptember végén kezd sugározni, műsorai láthatók lesznek Románia, Magyarország, Szlovákia és Szerbia területén is - adta hírül kedden a Mediafax román hírügynökség.

horoszkopHa munkahelyet kíván változtatni, akkor tanácsos megragadnia a kínálkozó lehetőségeket, mert később már romlanak az esélyei - napi horoszkóp

horoszkopA bolygók kedvezőtlen állásának hatására Ön ingerlékeny és ideges a mai napon - napi horoszkóp.

horoszkopA bikáknak a mai nap felejthető lesz, a szüzeknek ez a vasárnap igazán zűrös lesz, a mérlegeknek nem kell megerőltetni magukat azért, hogy ez a nap jól sikerüljön, a bakok ma nyugodtan engedjék el magukat, a vízöntők ma zsúfolt, de szerencsés napra ébrednek, a halaknak ma minden kis tervet meg kell valósítaniuk.

horoszkopA múltkor széles jókedvében meggondolatlan ígéretet tett, most pedig számon kérik ezeket Önön - napi horoszkóp.

Rendőr autó002

Vasrúddal szétvert egy dühös autós Olaszországban egy sebességmérő kamerát, mert a készülék gyorshajtáson kapta, ő pedig szerette volna megúszni a büntetést, ám a kameraverést felvette egy térfigyelő kamera.

Bulvár - 2012.07.13

Vilmos herceg

Csütörtöki brit sajtójelentések szerint felháborodást keltett udvari körökben, hogy egy ausztrál női magazin Vilmos hercegről és feleségéről, Katalin cambridge-i hercegnőről tavalyi nászútjukon készült fotókat közölt.

Pénz03

Több ezer ember túrja a földet Bulgáriában, hogy meglelje azt a vagyont, amelyet egy pénzszállító autó sofőrje lopott és rejtett el.

horoszkopOlyan emberekkel ismerkedik meg, akik sokat segíthetnek Önnek, karrierje szempontjából fontosak lehetnek - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite