2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

tuzoltokegyKigyulladt egy díszletépület péntek kora hajnalban a Die Hard 5. című amerikai film forgatásán Kiskunlacházán - közölte a Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

horoszkopAz, hogy ilyenkor, kánikulában Önnek kell állnia a sarat, nem csupán gondot és kötelezettséget jelent, de lehetőséget is egyben - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.07.06

rendorsegotElfelejtette egy drogcsempész teherautósofőr, hogy mit szállít hivatalosan, ami nagyban elősegítette lebukását.

horoszkopNem fogja megbánni, ha most felbátorodik, és nem hagyja magát csak sodorni az árral, hanem kézbe véve az evezőt, Ön irányítja élete hajóját - napi horoszkóp.

könyvA szegény gyerekek évekkel elmaradnak olvasásban a tehetősektől Nagy-Britanniában - állítja egy brit elemzés.

horoszkopMég nem múlt el teljesen a veszély, de már kedvezőbb a csillagok állása. Kedélye ugyan hullámzó, ezért könnyen hajba kaphat a szeretteivel vagy a munkatársaival - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.07.04

kutyakBörtönbe kerülhet egy nő Nagy-Britanniában, ha nem sétáltatja kellően gyorsan két kutyáját - legalábbis egy bírói ítélet szerint.

glecserekFeltehetően egy 86 éve odaveszett négyfős hegymászócsoport földi maradványai kerültek a felszínre egy olvadó gleccserből Svájc délnyugati részén, Valais (Wallis) kantonban - közölte kedden a helyi rendőrség szóvivője, Max Rieder.

sertéshúsGazdasszonyuk búskomorsága miatt halálra fogyott több tucat disznó Ausztriában, a nőt 550 euró bírsággal sújtotta állatokkal való kegyetlen bánásmód címén az illetékes önkormányzat.

Bulvár - 2012.07.03

rendorsegotKétszeresen is szerencsétlenül járt egy autófeltörő Németországban: egyrészt olyan kocsiba tört be, amelyben ültek - ketten is -, másrészt mindketten rendőrök voltak.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite