2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopMég nem múlt el teljesen a veszély, de már kedvezőbb a csillagok állása. Kedélye ugyan hullámzó, ezért könnyen hajba kaphat a szeretteivel vagy a munkatársaival - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.07.04

kutyakBörtönbe kerülhet egy nő Nagy-Britanniában, ha nem sétáltatja kellően gyorsan két kutyáját - legalábbis egy bírói ítélet szerint.

glecserekFeltehetően egy 86 éve odaveszett négyfős hegymászócsoport földi maradványai kerültek a felszínre egy olvadó gleccserből Svájc délnyugati részén, Valais (Wallis) kantonban - közölte kedden a helyi rendőrség szóvivője, Max Rieder.

sertéshúsGazdasszonyuk búskomorsága miatt halálra fogyott több tucat disznó Ausztriában, a nőt 550 euró bírsággal sújtotta állatokkal való kegyetlen bánásmód címén az illetékes önkormányzat.

Bulvár - 2012.07.03

rendorsegotKétszeresen is szerencsétlenül járt egy autófeltörő Németországban: egyrészt olyan kocsiba tört be, amelyben ültek - ketten is -, másrészt mindketten rendőrök voltak.

horoszkopFelérkezett a csúcsra, ez nem vitás. Kissé félve tekint most előre, mert a sejtjeiben azért érzi a közelgő bajt- napi horoszkóp.

exkavator

Ahogy a kapanyél is elsülhet, úgy játékkulcs is beindíthat exkavátort: ezt tapasztalhatta meg egy 10 éves fiúcska és persze az erőgép tulajdonosa Németországban, Reinsdorf városában.

horoszkop

Az eredményekben gazdag délelőtt után csodálatos délután és este következik, az éjszakára pedig jelző sincs - napi horoszkóp.

horoszkopAzt hitte, hogy Önt már nem érheti meglepetés, de ez a mai szombat bizony rácáfol erre - napi horoszkóp.

horoszkopCéljait könnyebben elérheti, mint gondolná, hiszen a csillagok állása nemcsak bíztatják és segítik, de bizony pénzt is ígérnek - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite