2019. szeptember 21., szombat - Máté
Keresés a tartalomban

rendorsegotKamion borult egy személykocsira Nagy-Britanniában, ám az autó vezetője túlélte a balesetet, mert villámgyorsan magzatpózba kuporodott.

boltielado Az ötujjas edzőcipőt tartják az idei nyár várható nagy divatslágerének Nagy-Britanniában.

horoszkopIsmerősei közül sokan e nehéz napokban mutatják meg, milyen is az igaz arcuk, néhányan kiesnek a szíve csücskéből, de lesznek olyanok is, akikben kellemesen csalódik- napi horoszkóp.

voks1Egy hivatalosan halott férfi is indul az indiai elnökválasztáson, hogy bizonyítsa: él.

Amy WinehouseApja által írt életrajzi könyv jelenik meg a 11 hónapja elhunyt Amy Winehouse brit énekesnőről, a kötet az Egyesült Államokban már keddtől kapható.

Kína01Motorral a hátán biciklizett egy férfi Kínában, pedig a motor tökéletesen működőképes volt, a férfi azonban nem volt tökéletesen vezetésképes: azért fuvarozta járművét biciklin, hogy ne érhessék a rendőrök ittas vezetésen.

horoszkopAz ilyen napokért érdemes megszületni. A csillagok kegye a mai napon valóban pazarló - napi horoszkóp.

horoszkopMagára esett a választás. Irigyei persze egy cseppet sem örülnek ennek, és azonnal meg is kezdik Ön ellen az aknamunkát - napi horoszkóp.

horoszkopA kosoknak érdemes kedvenc nyereményjátékán játszani, mert Fortuna istenasszony rákacsinthat, az ikrek fizikailag nagyon jó állapotban vannak, a szüzek nyugodtan átadhatják magukat a szokásos vasárnapi kedvtelésüknek, a skorpiókban ma feltámad a féltékenység - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

levélBúcsúlevélnek vélte egy brit anya 14 éves fia fogalmazásleckéjét, és azt hitte, gyereke öngyilkos lett.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite