2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban

horoszkopAz ikreket valaki érzelmileg zsarolja, a szüzeknek ma idegtépő napjuk lesz, mert azzá teszik a folytonos gyanakvással, a skorpiók nosztalgiáznak, a vízöntők kihagyhatatlan lehetőségekkel találkozhatnak - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

tvnezesMegkéselte férjét egy nő Olaszországban, mert a férfi át merte kapcsolni a tévét teleregényről focimeccsre.

Rendőr autó002Véletlenül lefejezte magát egy férfi láncfűrésszel Ausztriában.

horoszkopA legjobb úton halad, hogy egy régi álmát megvalósítsa - napi horoszkóp.

internetegyA nyugati kormányok, beleértve az Egyesült Államokét is, "riasztóan" fokozzák az internetes keresések és a YouTube videók cenzúrására irányuló erőfeszítéseiket - derült ki a Google által nyilvánosságra hozott, az elmúlt két évre vonatkozó "átláthatósági jelentésből".

horoszkopAlkotóerejének változatlanul a birtokában van. Rá kell azonban jönnie, hogy nem csinálhat mindent önmaga - napi horoszkóp.

horoszkopA Halak szülöttje ma azt tapasztalja, mintha váratlanul kicserélték volna. Csupa ötlet, csupa energia. - napi horoszkóp.

niagarEgy öt centiméter széles kábelen, 25 perc alatt egyensúlyozott át helyi idő szerint péntek éjjel a Niagara-vízesés két partja között az Egyesült Államokból Kanadába Nik Wallenda amerikai akrobata.

horoszkopA Halaknak ez a vasárnap végre meghozza a rég áhított családi összhangot - napi horoszkóp.

horoszkopValakire ma rámosolyoghat a szerencse és övé lehet a főnyeremény. Párjával, vagy egyedül, de irány szórakozni, lazítani, kikapcsolódni - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite