2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

horoszkopA legjobb úton halad, hogy egy régi álmát megvalósítsa - napi horoszkóp.

internetegyA nyugati kormányok, beleértve az Egyesült Államokét is, "riasztóan" fokozzák az internetes keresések és a YouTube videók cenzúrására irányuló erőfeszítéseiket - derült ki a Google által nyilvánosságra hozott, az elmúlt két évre vonatkozó "átláthatósági jelentésből".

horoszkopAlkotóerejének változatlanul a birtokában van. Rá kell azonban jönnie, hogy nem csinálhat mindent önmaga - napi horoszkóp.

horoszkopA Halak szülöttje ma azt tapasztalja, mintha váratlanul kicserélték volna. Csupa ötlet, csupa energia. - napi horoszkóp.

niagarEgy öt centiméter széles kábelen, 25 perc alatt egyensúlyozott át helyi idő szerint péntek éjjel a Niagara-vízesés két partja között az Egyesült Államokból Kanadába Nik Wallenda amerikai akrobata.

horoszkopA Halaknak ez a vasárnap végre meghozza a rég áhított családi összhangot - napi horoszkóp.

horoszkopValakire ma rámosolyoghat a szerencse és övé lehet a főnyeremény. Párjával, vagy egyedül, de irány szórakozni, lazítani, kikapcsolódni - napi horoszkóp.

Rubint RékaVitába keveredett a Blikk fotósával Rubint Réka, miután az lefotózta, hogy tilos helyen parkolt le autójával. A fitneszedző Facebook-oldalán méltatlan támadásnak állítja be a vele történteket.

horoszkopÚgy érzi, pofon ütötték? Ugyan már, nincs annál nagyobb öröm, mint mikor feláll, és méltó partnerként vesz részt a további küzdelemben.- napi horoszkóp.

horoszkopA Rákok életében estére minden rendeződhet, az Ikrekre pozitívan hathat egy változás - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite