2021. április 23., péntek - Béla
Keresés a tartalomban

niagarEgy öt centiméter széles kábelen, 25 perc alatt egyensúlyozott át helyi idő szerint péntek éjjel a Niagara-vízesés két partja között az Egyesült Államokból Kanadába Nik Wallenda amerikai akrobata.

horoszkopA Halaknak ez a vasárnap végre meghozza a rég áhított családi összhangot - napi horoszkóp.

horoszkopValakire ma rámosolyoghat a szerencse és övé lehet a főnyeremény. Párjával, vagy egyedül, de irány szórakozni, lazítani, kikapcsolódni - napi horoszkóp.

Rubint RékaVitába keveredett a Blikk fotósával Rubint Réka, miután az lefotózta, hogy tilos helyen parkolt le autójával. A fitneszedző Facebook-oldalán méltatlan támadásnak állítja be a vele történteket.

horoszkopÚgy érzi, pofon ütötték? Ugyan már, nincs annál nagyobb öröm, mint mikor feláll, és méltó partnerként vesz részt a további küzdelemben.- napi horoszkóp.

horoszkopA Rákok életében estére minden rendeződhet, az Ikrekre pozitívan hathat egy változás - napi horoszkóp.

horoszkopAz Ikrek ma egész nap dekoncentráltak lehetnek, az Oroszlánok nem értik mi történik. A Skorpió képtelen megemészteni a problémáit - napi horoszkóp.

horoszkopAz Ikrek ma képesek hideg fejjel mérlegelni, az Oroszlánok ma ismét szakítópróba előtt állnak. A Nyilasok olyan információ birtokába jutnak, amely megváltoztatja az életüket - napi horoszkóp.

aláírásNem akármilyen csatát vívott a hétvégén a levelek és kéziratok párizsi múzeuma (Musée des lettres et des manuscrits) Bonaparte Napóleon egyik igen ritka levelének megszerzéséért - és győzelmet aratott.

PapHarminc óra társadalmi munkára kötelezett a bíróság egy lengyel papot, aki három évig rendszeresen harangzúgással zavarta meg egy falu lakosainak éjszakai nyugalmát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite