2019. december 8., - Mária
Keresés a tartalomban

PapHarminc óra társadalmi munkára kötelezett a bíróság egy lengyel papot, aki három évig rendszeresen harangzúgással zavarta meg egy falu lakosainak éjszakai nyugalmát.

horoszkopA Rák régen volt ennyire energikus, tettre kész, mint ma. Az oroszlánokat nyomasztja az időjárás - napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

dohanyzasTöbb amerikai tizenéves szív marihuánát, mint ahány dohányzik - derült ki az amerikai Járványvédelmi és Megelőzési Központok által pénteken nyilvánosságra hozott adatokból.

horoszkopA mérleg élvezi, hogy nem terheli felelősség. A játékokkal, háztartási gépekkel és a kézi szerszámokkal óvatosan bánjon a mai napon, a halak jegy szülöttje - napi horoszkóp.

műtétLatin-Amerikában elsőként hajtottak végre kettős karátültetést egy mexikói férfin, akinek mindkét karját - mivel súlyosan megégtek áramütés következtében - korábban amputálni kellett.

ÖkölA görög szélsőjobboldali párt szóvivője valósággal megsorozta a kommunista párt képviselőnőjét az egyik kereskedelmi tévé reggeli műsorában.

horoszkopA halak ma nagy előrelépést tehetnek a munkahelyükön, az oroszlánok hirtelen és váratlanul jött szenvedéllyel szabadulhatnak ki a város öleléséből - napi horoszkóp.

horoszkop bikák ma úgy érzik, hogy csúnyán félrevezették őket, a rákoknak a mai nap üzleti szempontból jelentős lehet, az oroszlánok ma két vitathatatlan erényük a lelkesedésüket és a szervezőkészségüket kamatoztathatják, a skorpiókat zaklatott érzelmeik kiszámíthatatlan cselekedetekre ösztönzik - napi horoszkóp.

radics_gigi002Megtette az első lépést a világhírnév felé Radics Gigi. A Megasztár 6. szériájának győztesére ugyanis felfigyelt egy Amerikában élő magyar zeneszerző, aki egy világhírű producerrel karöltve máris készíti a fiatal lány első dalát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite