2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopA Rák régen volt ennyire energikus, tettre kész, mint ma. Az oroszlánokat nyomasztja az időjárás - napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

dohanyzasTöbb amerikai tizenéves szív marihuánát, mint ahány dohányzik - derült ki az amerikai Járványvédelmi és Megelőzési Központok által pénteken nyilvánosságra hozott adatokból.

horoszkopA mérleg élvezi, hogy nem terheli felelősség. A játékokkal, háztartási gépekkel és a kézi szerszámokkal óvatosan bánjon a mai napon, a halak jegy szülöttje - napi horoszkóp.

műtétLatin-Amerikában elsőként hajtottak végre kettős karátültetést egy mexikói férfin, akinek mindkét karját - mivel súlyosan megégtek áramütés következtében - korábban amputálni kellett.

ÖkölA görög szélsőjobboldali párt szóvivője valósággal megsorozta a kommunista párt képviselőnőjét az egyik kereskedelmi tévé reggeli műsorában.

horoszkopA halak ma nagy előrelépést tehetnek a munkahelyükön, az oroszlánok hirtelen és váratlanul jött szenvedéllyel szabadulhatnak ki a város öleléséből - napi horoszkóp.

horoszkop bikák ma úgy érzik, hogy csúnyán félrevezették őket, a rákoknak a mai nap üzleti szempontból jelentős lehet, az oroszlánok ma két vitathatatlan erényük a lelkesedésüket és a szervezőkészségüket kamatoztathatják, a skorpiókat zaklatott érzelmeik kiszámíthatatlan cselekedetekre ösztönzik - napi horoszkóp.

radics_gigi002Megtette az első lépést a világhírnév felé Radics Gigi. A Megasztár 6. szériájának győztesére ugyanis felfigyelt egy Amerikában élő magyar zeneszerző, aki egy világhírű producerrel karöltve máris készíti a fiatal lány első dalát.

horoszkopAz oroszlánok tartózkodjanak a mai napon a meggondolatlan szavaktól. A szüzek akárhogyan is keverik a kártyáikat, az ász mindig benne van a pakliban.- napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite