2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopA Rákok életében estére minden rendeződhet, az Ikrekre pozitívan hathat egy változás - napi horoszkóp.

horoszkopAz Ikrek ma egész nap dekoncentráltak lehetnek, az Oroszlánok nem értik mi történik. A Skorpió képtelen megemészteni a problémáit - napi horoszkóp.

horoszkopAz Ikrek ma képesek hideg fejjel mérlegelni, az Oroszlánok ma ismét szakítópróba előtt állnak. A Nyilasok olyan információ birtokába jutnak, amely megváltoztatja az életüket - napi horoszkóp.

aláírásNem akármilyen csatát vívott a hétvégén a levelek és kéziratok párizsi múzeuma (Musée des lettres et des manuscrits) Bonaparte Napóleon egyik igen ritka levelének megszerzéséért - és győzelmet aratott.

PapHarminc óra társadalmi munkára kötelezett a bíróság egy lengyel papot, aki három évig rendszeresen harangzúgással zavarta meg egy falu lakosainak éjszakai nyugalmát.

horoszkopA Rák régen volt ennyire energikus, tettre kész, mint ma. Az oroszlánokat nyomasztja az időjárás - napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

dohanyzasTöbb amerikai tizenéves szív marihuánát, mint ahány dohányzik - derült ki az amerikai Járványvédelmi és Megelőzési Központok által pénteken nyilvánosságra hozott adatokból.

horoszkopA mérleg élvezi, hogy nem terheli felelősség. A játékokkal, háztartási gépekkel és a kézi szerszámokkal óvatosan bánjon a mai napon, a halak jegy szülöttje - napi horoszkóp.

műtétLatin-Amerikában elsőként hajtottak végre kettős karátültetést egy mexikói férfin, akinek mindkét karját - mivel súlyosan megégtek áramütés következtében - korábban amputálni kellett.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite