2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

cicaBizarr műtárgy szerepelt egy amszterdami művészeti fesztiválon: a "macskahelikoptert" egy holland művész hozta létre elpusztult kedvencéből.

horoszkopA kosoknak most érdemes lakást vagy házat vásárolni, a bikáknak ma szerencsés napjuk lesz, a nyilasoknak ma hatalmas a tettvágya, a vízöntők ma képtelenek odafigyelni arra, amit csinálnak - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA Ráknak, a mai napon sem zavarja meg semmi a nyugalmát, a boldogságát.

bill gatesHatvannégyezer euróért (közel 20 millió forint) kelt el egy bécsi aukciósház árverésén az a Porsche sportkocsi, amelynek egyik korábbi tulajdonosa Bill Gates, a Microsoft alapítója volt - számolt be az eseményről vasárnap az osztrák rádió (ORF).

csiszfinale2012A fináléhoz érkezett az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik idei szériája. A versenyt és az ezzel járó mesés díjakat a nézők szavazatai alapján Mészáros János Elek nyerte.

 

 

horoszkopAz Ikrek jól érzik magukat a bőrükben, a Skorpiók számára ideális a mai nap utazásra. A Halak fontos információkhoz juthatnak.

II. ErzsébetNem csupán II. Erzsébet királynőre, de hasonmásaira is erőt próbáló napok várnak a hétvégi gyémántjubileumi ünnepségek során: míg a szigetország lakói lobogókkal és szendvicsekkel készülnek az uralkodó trónra lépésének 60. évfordulója alkalmából rendezett programokra, addig maga az "ünnepelt" és helyettesei rendkívül szoros napirendnek néznek elébe.

horoszkop

A Kosok új fejezetet kezdhetnek,az Ikrek szerencséje egyre sűrűbb,egyre gazdagabb. A Szüzek ma felhőtlenül örülhetnek sikereiknek. A Skorpiók számára pihentető nap.

szív

Virágzik az illegális szervkereskedelem Európában, ahol a válság miatt elszegényedett emberek közül egyre többen próbálnak testrészeik áruba bocsájtásával pénzhez jutni - írta pénteken internetes hírportálján a The New York Times amerikai lap.

horoszkopA Bikák ma nagyon jó napra ébrednek a Kosok élvezik ha reflektorfénybe kerülnek a Skorpióknak sikernap a mai, a Nyilasok úgy érzik, hogy ma minden és mindenki össze esküdött ellenük - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite