2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.06.01

II. ErzsébetLázasan készülődik a brit nemzet II. Erzsébet trónra lépésének hatvanadik évfordulójára, ám eközben érdemes egy pillantást vetni a szigetország történetének első gyémántjubileumára: 1897-ben Viktória királynő (1819-1901) is olyan időszakban ünnepelte uralkodásának ezen különleges évét, amikor a brit uralkodóház napjainkhoz hasonló széles körű megbecsülésnek örvendett, ám az ünnepi előkészületek mégis jelentősen különböztek a mostaniaktól.

obamaBarack Obama amerikai elnök ragaszkodik a fodrászához, ezért bejáratott hajszobrászát Chicagóból kéthetente repülővel hozatja fel magához a Fehér Házba - közölte internetes kiadásában a Fox News hírtelevízió.

police

Hamis tanúzás címén vádat emeltek szerda este David Cameron brit miniszterelnök volt sajtófőnöke, Andy Coulson ellen.

bíróságTöbb mint százmillió forint értékre elkövetett sikkasztások, csalás és okirat-hamisítások miatt 6 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt egy volt győri ügyvédet szerdán a Zalaegerszegi Törvényszék.

drogkettoAgyonlőttek a miami rendőrök egy férfit, aki feltehetően úgynevezett "fürdősó-kábítószer" hatása alatt lerágta egy hajléktalan arcát - közölte kedden több amerikai hírforrás.

vaddisznóA francia sajtó élénk figyelemmel követi Bamby sorsát - nem a Walt Disney-film mesebeli őzikéjének módosított helyesírású változatáról van szó, hanem egy 83 éves nyugdíjas szelídített vaddisznójáról.

mark_zukerberg

Olaszok és külföldi turisták vették észre a Rómában nászúton levő Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és feleségét, pikáns módon azonban a Twitter közösségi portálon jelezték, merre fordult meg az ifjú házaspár.

Lady Gaga

A BBC szerint, az indonéz rendőrség megtagadta az engedélyek kiadását, miután muzulmán csoportok tiltakoztak a koncert ellen, arra hivatkozva hogy Lady Gaga „túl vulgáris"

Bulvár - 2012.05.27

felhoszakadasAlig két órával a 65. cannes-i filmfesztivál ünnepélyes eredményhirdetése előtt ismét hatalmas felhőszakadás zúdult vasárnap a francia Riviérára.

Rendőr autó002

Csak azért ment férjhez egy nő Kínában, hogy aztán agyonveresse párját egy bányában, és üzemi balesetnek beállítva a gyilkosságot busás kártérítést kaphasson.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite