2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

II. ErzsébetNem csupán II. Erzsébet királynőre, de hasonmásaira is erőt próbáló napok várnak a hétvégi gyémántjubileumi ünnepségek során: míg a szigetország lakói lobogókkal és szendvicsekkel készülnek az uralkodó trónra lépésének 60. évfordulója alkalmából rendezett programokra, addig maga az "ünnepelt" és helyettesei rendkívül szoros napirendnek néznek elébe.

horoszkop

A Kosok új fejezetet kezdhetnek,az Ikrek szerencséje egyre sűrűbb,egyre gazdagabb. A Szüzek ma felhőtlenül örülhetnek sikereiknek. A Skorpiók számára pihentető nap.

szív

Virágzik az illegális szervkereskedelem Európában, ahol a válság miatt elszegényedett emberek közül egyre többen próbálnak testrészeik áruba bocsájtásával pénzhez jutni - írta pénteken internetes hírportálján a The New York Times amerikai lap.

horoszkopA Bikák ma nagyon jó napra ébrednek a Kosok élvezik ha reflektorfénybe kerülnek a Skorpióknak sikernap a mai, a Nyilasok úgy érzik, hogy ma minden és mindenki össze esküdött ellenük - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

Bulvár - 2012.06.01

II. ErzsébetLázasan készülődik a brit nemzet II. Erzsébet trónra lépésének hatvanadik évfordulójára, ám eközben érdemes egy pillantást vetni a szigetország történetének első gyémántjubileumára: 1897-ben Viktória királynő (1819-1901) is olyan időszakban ünnepelte uralkodásának ezen különleges évét, amikor a brit uralkodóház napjainkhoz hasonló széles körű megbecsülésnek örvendett, ám az ünnepi előkészületek mégis jelentősen különböztek a mostaniaktól.

obamaBarack Obama amerikai elnök ragaszkodik a fodrászához, ezért bejáratott hajszobrászát Chicagóból kéthetente repülővel hozatja fel magához a Fehér Házba - közölte internetes kiadásában a Fox News hírtelevízió.

police

Hamis tanúzás címén vádat emeltek szerda este David Cameron brit miniszterelnök volt sajtófőnöke, Andy Coulson ellen.

bíróságTöbb mint százmillió forint értékre elkövetett sikkasztások, csalás és okirat-hamisítások miatt 6 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt egy volt győri ügyvédet szerdán a Zalaegerszegi Törvényszék.

drogkettoAgyonlőttek a miami rendőrök egy férfit, aki feltehetően úgynevezett "fürdősó-kábítószer" hatása alatt lerágta egy hajléktalan arcát - közölte kedden több amerikai hírforrás.

vaddisznóA francia sajtó élénk figyelemmel követi Bamby sorsát - nem a Walt Disney-film mesebeli őzikéjének módosított helyesírású változatáról van szó, hanem egy 83 éves nyugdíjas szelídített vaddisznójáról.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite