2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.05.18

eskuvo

Esküvőbe "csöppent" tíz métert zuhanva egy házasságkötő terem padlásáról egy férfi Németországban és épp a menyasszony lába előtt terült el, aki sokkot kapott.

erőszakMélységesen megbotránkoztatta a dél-afrikai közvéleményt az a világhálóra felkerült, Johannesburgban készült videó, amely egy fiatal lány elleni csoportos nemi erőszak elkövetését mutatja be - közölte csütörtökön a CNN amerikai hírtelevízió.

Fülöp herceg

Ismét kínos perceket okozott az udvar protokollosainak egy meggondolatlan kiszólásával Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó férje, aki évtizedek óta hírhedt gyakran meglehetősen nyers, odavetett megjegyzéseiről.

börtön01Csupán érdekesebbé akarta tenni magát világhálós naplójában egy sanghaji férfi azzal, hogy bűnözőnek adta ki magát, ám börtönbe kerülhet emiatt.

parkolasCsaknem fél milliárd forint (1,2 millió font) parkolási bírságot "fialt" egyetlen utca Londonban 2011-ben.

gyorshajtas"Szemvizsgálatra megyek, ezért nem láttam a sebességkorlátozó táblát" - egy a brit autósok meglepő mentegetőzései közül a rendőröknek.

halálMivel kevés a gyerek, hullaházat akarnak kialakítani egy általános iskola feleslegessé vált termeiben Horvátországban.

birosagegy

Nem jogerősen tizenhárom év börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Törvényszék szerdán azt a fiatal férfit, aki 2010 szeptemberében a baranyai megyeszékhelyen agyonverte barátnőjét, mert a lány már nem akart járni vele.

halfogyasztas

Az úszókat hibáztatják egy német tó tömeges halpusztulásáért horgászok, pontosabban a vizeletüket.

bíróság

Enyhítette a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen annak a szenyéri nőnek a büntetését, aki tavaly áprilisban gyógyszerekkel akarta megölni 13 hónapos gyermekét.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite