2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

internetegy

Interneten rendelhető ránctalanító és bőrfehérítő krémekről derült ki Kínában, hogy mérgezőek.

rablas

Saját apját rabolta ki egy férfi Mezőcsáton múlt hétvégén, őt és társát elfogták - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn.

Pénz03

Komoly gondom támadt. Ránéztem 45 ezer dolláros Chopard órámra, és arra gondoltam, hogy a Rolls-Royce-om valószínűleg nem ér ki időben a repülőtérre, és lekésem a magángépemet.

vörös pandaElájult egy pandamedve megmentői kontársága miatt Németországban. A drezdai állatkert vörös pandája kiszökött otthonából és felmászott egy fa tetejére, 13 méter magasra. Az állatkert tűzoltókat hívott segítségül, akik két csapattal érkeztek.

tuzoltokegy

Tűzoltók hívtak magukhoz tűzoltókat, mert kigyulladt az autójuk menet közben

Bulvár - 2012.05.15

eskuvo

Legkevesebb 24 ezer nőt raboltak el menyasszonynak Kirgizisztánban az utóbbi három évben és kényszerítettek házasságra - fedte fel a volt szovjet tagköztársaság különleges ombudsmanja.

temető

Meghalt az a férfi, aki ellen egy éve mérgezett esernyővel követtek el merényletet Németországban.

sironalvas

Olaszország egyik mai napig megoldatlan rejtélyére kerestek választ Enrico De Pedis, a római alvilág egykori főnöke sírjának hétfői kinyitásával. A koporsóban a Vatikán egyik alkalmazottjának 1983-ban elrabolt lányát, Emanuela Orlandit keresték.

halálHalálra röhögte magát a halálos ítéletén egy 31 éves férfi Kínában, így ki se kellett végezni.

dirkÖtödik alkalommal is Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója került a Marketing Media kommunikációs szaklap által összeállított, "Top 50 - A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban" lista élére.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite