2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

gyorshajtas"Szemvizsgálatra megyek, ezért nem láttam a sebességkorlátozó táblát" - egy a brit autósok meglepő mentegetőzései közül a rendőröknek.

halálMivel kevés a gyerek, hullaházat akarnak kialakítani egy általános iskola feleslegessé vált termeiben Horvátországban.

birosagegy

Nem jogerősen tizenhárom év börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Törvényszék szerdán azt a fiatal férfit, aki 2010 szeptemberében a baranyai megyeszékhelyen agyonverte barátnőjét, mert a lány már nem akart járni vele.

halfogyasztas

Az úszókat hibáztatják egy német tó tömeges halpusztulásáért horgászok, pontosabban a vizeletüket.

bíróság

Enyhítette a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen annak a szenyéri nőnek a büntetését, aki tavaly áprilisban gyógyszerekkel akarta megölni 13 hónapos gyermekét.

internetegy

Interneten rendelhető ránctalanító és bőrfehérítő krémekről derült ki Kínában, hogy mérgezőek.

rablas

Saját apját rabolta ki egy férfi Mezőcsáton múlt hétvégén, őt és társát elfogták - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn.

Pénz03

Komoly gondom támadt. Ránéztem 45 ezer dolláros Chopard órámra, és arra gondoltam, hogy a Rolls-Royce-om valószínűleg nem ér ki időben a repülőtérre, és lekésem a magángépemet.

vörös pandaElájult egy pandamedve megmentői kontársága miatt Németországban. A drezdai állatkert vörös pandája kiszökött otthonából és felmászott egy fa tetejére, 13 méter magasra. Az állatkert tűzoltókat hívott segítségül, akik két csapattal érkeztek.

tuzoltokegy

Tűzoltók hívtak magukhoz tűzoltókat, mert kigyulladt az autójuk menet közben

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite