2020. január 26., - Vanda
Keresés a tartalomban

Vilmos herceg1

Kate Middleton és Vilmos herceg hamarosan elérhetik az egyik legrégebbi brit alkotmányos szabály érvénytelenítését, miután a brit királynő bejelentette, hogy meg akarja változtatni a királyi öröklési jogszabályt.

Madeleine AlbrightMadeleine Albright, az Egyesült Államok első női külügyminisztere május 15-én lesz hetvenöt éves. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja

csisz_0512Egyéni produkciókkal és duettekkel léptek színpadra a 2012-es Csillag Születik top6-os mezőnyének versenyzői. A kiscsillagok mellett színpadra lépett a 2009-es széria döntőse, Varga Viktor, a francia sztár énekesnővel, Angunnal.

Britains-Got-Talent

Egy 17 éves angol diáklány és hihetetlen produkciókra képes csodakutyája nyerte a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozatot, amelyen az idén magyar versenyzők is indultak és az elődöntőig el is jutottak.

Bulvár - 2012.05.13

ferrari

Valóságosnak tűnő Ferrarit festett garázsának kapujára egy férfi Nagy-Britanniában, hogy legalább látszatra legyen méregdrága sportautója, ha már pénze nincs elég, hogy valódit vegyen.

hegyA valóságot eltorzító, meghamisító írásnak tartja az Annapurna-expedíció tagja, Mécs László azt a himalaja.blog.hu oldalon közzétett írást, amelynek az az üzenete, hogy Erőss Zsoltot cserbenhagyták a társai. Mécs László az erről szóló, nepáli keltezésű közleményét szombaton juttatta el az MTI-hez.

Sylvester StalloneRendkívüli hasonlatosság figyelhető meg a Vatikáni Múzeumban látható Raffello-freskó egyik alakja és Sylvester Stallone amerikai filmszínész között - vette észre egy turista.

Amy WinehouseBárki megveheti az elhunyt Amy Winehouse vérével készült festményt, mely eddig Pete Doherty tulajdonában volt.

bruce willis001Bruce Willis és bájos hitvese elunta a budai bérelt villájuk körül köröző paparazzókat, és maguk hozták nyilvánosságra Twitter-oldalukon a képet, amire a fél világ izgatottan várt.

Bulvár - 2012.05.11

telinapforduloRepülőnél is fülsüketítőbb, oxigénpalackos biciklidudát fejlesztett ki egy brit férfi, mert elunta, hogy semmibe veszik az autósok, és sokszor csaknem elsodorják.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite