2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

temető

Meghalt az a férfi, aki ellen egy éve mérgezett esernyővel követtek el merényletet Németországban.

sironalvas

Olaszország egyik mai napig megoldatlan rejtélyére kerestek választ Enrico De Pedis, a római alvilág egykori főnöke sírjának hétfői kinyitásával. A koporsóban a Vatikán egyik alkalmazottjának 1983-ban elrabolt lányát, Emanuela Orlandit keresték.

halálHalálra röhögte magát a halálos ítéletén egy 31 éves férfi Kínában, így ki se kellett végezni.

dirkÖtödik alkalommal is Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója került a Marketing Media kommunikációs szaklap által összeállított, "Top 50 - A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban" lista élére.

horgász

Hal helyett emberi fejet fogott ki egy tóból Lengyelországban egy férfi

New York

Aki el akar jutni arra a helyre, ahol a grúz kormány elképzelései szerint egyszer Lazika város épületei fognak emelkedni, annak egyelőre harsány békakuruttyolás mellett az út szélén napfürdőző gyapjas teheneket és foltos sertéseket kell kerülgetnie.

RTL Klub székházaKísérletnek szánja az RTL Klub azt a napi sorozatot, amely hétfőn este látható először. A gyanú árnyékában hétköznap esténként, a Híradó után jelentkezik.

tolvajharom

Halálra ítélték egy közép-kínai bankrablási kísérlet fő gyanúsítottját Hupej (Hubei) tartomány székhelyén hétfőn.

cammilla és chars

Két újonc meteorológust avatott a BBC skóciai részlege: csütörtökön először Károly trónörökös, majd hitvese, Kamilla cornwalli hercegnő tájékoztatta a tartomány megdöbbent tévénézőit a várható időjárásról.

balatonistrand

Továbbfejlesztik Balatonfüreden a görög faluként ismertté vált, tavaly újranyitott szórakoztatócentrumot, amely Sun City néven üzemel tovább, és az idei szezonban már kétszázezer látogatóra számít - közölte Zámbó Attila, az S.D. Park Üzemeltető Kft. társtulajdonosa az MTI-vel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite