2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

Britains-Got-Talent

Egy 17 éves angol diáklány és hihetetlen produkciókra képes csodakutyája nyerte a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozatot, amelyen az idén magyar versenyzők is indultak és az elődöntőig el is jutottak.

Bulvár - 2012.05.13

ferrari

Valóságosnak tűnő Ferrarit festett garázsának kapujára egy férfi Nagy-Britanniában, hogy legalább látszatra legyen méregdrága sportautója, ha már pénze nincs elég, hogy valódit vegyen.

hegyA valóságot eltorzító, meghamisító írásnak tartja az Annapurna-expedíció tagja, Mécs László azt a himalaja.blog.hu oldalon közzétett írást, amelynek az az üzenete, hogy Erőss Zsoltot cserbenhagyták a társai. Mécs László az erről szóló, nepáli keltezésű közleményét szombaton juttatta el az MTI-hez.

Sylvester StalloneRendkívüli hasonlatosság figyelhető meg a Vatikáni Múzeumban látható Raffello-freskó egyik alakja és Sylvester Stallone amerikai filmszínész között - vette észre egy turista.

Amy WinehouseBárki megveheti az elhunyt Amy Winehouse vérével készült festményt, mely eddig Pete Doherty tulajdonában volt.

bruce willis001Bruce Willis és bájos hitvese elunta a budai bérelt villájuk körül köröző paparazzókat, és maguk hozták nyilvánosságra Twitter-oldalukon a képet, amire a fél világ izgatottan várt.

Bulvár - 2012.05.11

telinapforduloRepülőnél is fülsüketítőbb, oxigénpalackos biciklidudát fejlesztett ki egy brit férfi, mert elunta, hogy semmibe veszik az autósok, és sokszor csaknem elsodorják.

benzinegyFeltehetően benzintolvaj-világrekorder az a brit férfi, aki már bő 10 éve hajt el töltőállomásokról fizetség nélkül.

internetEgyre jobban izgatja a hálózatkutatók fantáziáját a Facebookon túli élet, vagyis a közösségi oldalon kívül rekedtek kapcsolatrendszerének feltérképezése, amely egy most megjelent tanulmány szerint meglepően eredményesen folyik - írta a Der Standard című osztrák napilap weboldala.

villamÁgyéktájon csapott villám Madridban egy férfit, de az illető túlélte, sőt: sem szíve, sem agya nem károsodott.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite