2021. január 21., csütörtök - Ágnes
Keresés a tartalomban

Amy WinehouseBárki megveheti az elhunyt Amy Winehouse vérével készült festményt, mely eddig Pete Doherty tulajdonában volt.

bruce willis001Bruce Willis és bájos hitvese elunta a budai bérelt villájuk körül köröző paparazzókat, és maguk hozták nyilvánosságra Twitter-oldalukon a képet, amire a fél világ izgatottan várt.

Bulvár - 2012.05.11

telinapforduloRepülőnél is fülsüketítőbb, oxigénpalackos biciklidudát fejlesztett ki egy brit férfi, mert elunta, hogy semmibe veszik az autósok, és sokszor csaknem elsodorják.

benzinegyFeltehetően benzintolvaj-világrekorder az a brit férfi, aki már bő 10 éve hajt el töltőállomásokról fizetség nélkül.

internetEgyre jobban izgatja a hálózatkutatók fantáziáját a Facebookon túli élet, vagyis a közösségi oldalon kívül rekedtek kapcsolatrendszerének feltérképezése, amely egy most megjelent tanulmány szerint meglepően eredményesen folyik - írta a Der Standard című osztrák napilap weboldala.

villamÁgyéktájon csapott villám Madridban egy férfit, de az illető túlélte, sőt: sem szíve, sem agya nem károsodott.

xfaktor2012_kAz X-Faktor első két szériája óriási sikerrel futott a piacvezető csatornán. Az RTL Klub így érthető módon útjára indította a 2012-es évadot is. A felhívásra már több ezren jelentkeztek, hogy olyan sikereket érhessenek el, mint például az eddigi győztesek, Vastag Csaba és Kocsis Tibor.

Bulvár - 2012.05.03

zsebtolvajokMegharapott egy táska egy zsebtolvajt Németországban, pontosabban a táskában alvó kutya.

prostiPár héten belül már a második férfit ejtette rabul - de csak fizikailag - egy szexéhes nő Münchenben, és másodszor kellett a rendőrségnek letartóztatnia.

motocrossMotorozás miatt túl tartós, 20 hónapos lankadatlan erekció miatt perli a német BMW céget egy kaliforniai férfi.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite