2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

bilincsbenA Demokrácia menetének elnevezett szentpétervári május elsejei felvonulásról a homoszexuálisok szervezetének 17 aktivistáját vitték el a rendőrök.

strandSzámítógépes fotótrükkel varázsolt késszé - látszatra - egy 10 hektáros strandfürdőt egy polgármester Romániában, hogy igazolja bő fél milliárd forintnyi európai uniós pénz megfelelő elköltését.

Harry hercegHarry herceget akarja orosz cárnak egy befolyásos orosz üzletember, mert szerinte a brit "királyfi" a legalkalmasabb a posztra, ráadásul több orosz vér csörgedezik ereiben, mint amennyi az utolsó orosz cárban, II. Miklósban volt.

mobilJóllehet az intelligens eszközöket, például az okostelefont használók egyre vonzóbb célpontot jelentenek a kiberbűnözők és hekkerek számára, a kockázat ellenére a felhasználók kevesebb mint fele zárja le billentyűzárral vagy jelszóval készülékét, s csak 29 százalékuk gondolkozott azon, hogy vírusirtóval védje.

Bulvár - 2012.04.22

damu_roland0320Kétszemélyes zárkában töltötte az első éjszakáját a Venyige utcai börtönben Damu Roland. A négy és fél évre ítélt színész egy csekély súlyú, nem erőszakos bűncselekmény miatt elítélt férfival osztja meg a celláját.

brucewillisVasárnaptól egészen május közepéig alaposan felforgatja Budapest közlekedését, hogy Bruce Willis itt forgatja az „A Good Day to Die Hard" című filmjét. Már vasárnap lezárják az V. kerületi Szabadság tér egykori MTV székház előtti részét, mivel hétfőn már ott forgat Bruce Willis stábja.

Bulvár - 2012.04.17

gyertyákÉletének 71. évében meghalt Koncz Zsuzsa fotóriporter. A színházi világ elismert fotósa keddre virradóra hunyt el - közölte a családja az MTI-vel.

toaso_elodAz ítélet megszületéséig akár másfél hónap is eltelhet a Tóásó-ügy érdemi tárgyalásának május 15-i megkezdése után - mondta hétfőn Marcelo Sosa bolíviai ügyész.

Pippa MiddletonElvileg akár börtönbe is kerülhet Vilmos hercegnek, a brit trón várományosának sógornője, akinek egyik barátja pisztollyal vett célba egy fotóst.

RoastHétfőn este új műfaj mutatkozik be az RTL Klubon: az Egyesült Államokban már több évtizedes múltra visszatekintő Roast a stand-up comedy egy speciális változata. A Roast lényege, hogy kilenc közéleti személyiség pellengérre állít egy hírességet, és bár a beszólások olykor durvának tűnnek, a szereplők emberileg és szakmailag is sokra tartják a főszereplőt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite