2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

csisz_2012_004A Csillag Születik zsűrije a válogatások alatt összesen 72 produkciót juttatott be a műsor második fordulójába. A végső döntés szakaszából azonban csupán 12-en jutottak be a tehetségkutató döntőjébe.

Britains-Got-TalentA zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat.

gyongyszem_gala002A Gyöngyszem a gyermekekért jótékonysági gálaesten a sztárok által bemutatott ruhákra már lehet licitálni a http://www.facebook.com/gyongyszemeskuvo közösségi oldalon. A jótékonysági aukción befolyt összegből az Országos Mentőszolgálat kisgyermekek életmentő ellátásához szükséges speciális eszközöket vásárolnak

gyongyszem_galaEladó sorba került Bálizs Anett és Iszak Eszti: a lányok lélegzetelállító esküvői ruhakölteményekben vonultak kifutóra egy nemes cél érdekében. A Gyöngyszem Jótékonysági Gálán azonban nemcsak a szőke szépségek élhették át a különleges pillanatot, Csisztu Zsuzsa és Gombos Edina férjeikkel, Sarka Kata pedig kislányával, Noémivel idézte fel élete egyik legszebb napját.

Bulvár - 2012.03.28

damu_roland0320Az utcán esett össze Damu Roland, aki a mentők helyett barátnőjét hívta. A színészt a János kórház kardiológiai osztályán látták el - idézi a Blikket a Velvet.hu.

csisz_2012_003A 12. héten növelte közönségarányát és nézői számát a Csillag Születik a 18-49-es korosztály körében a 11. heti adáshoz képest. Ezzel a múlt heti epizód lett az év eddigi legnézetteb műsora a kereskedelmileg fontos korcsoportnál és a teljes lakosságnál (4 évesnél idősebbeknél) egyaránt.

husveti_nyulAz Orpheus Állatvédő Egyesület óva inti a családokat attól, hogy a húsvéti ünnepekre nyulat, kutyát vagy más élő állatot ajándékozzanak.

csisz_2012_001A legszélsőségesebb érzelmeket hozták elő a Csillag Születik zsűrijéből a szombati válogató szereplői. Puzsér Róbertet több versenyző is kiborította, míg Hernádi Juditot és Pokorny Liát megríkatott egy fiatal nyírmadai lány, Szirota Jennifer.

Bulvár - 2012.03.25

XFactor2012 őszén ismét folytatódik a népszerű X-Faktor, immár a harmadik évadával. Az énekes tehetségek ma estétől már jelentkezhetnek a nagyszabású showműsorba az RTL Klub weboldalán.

RTL Klub székházaA 20 éves Kreatív magazin összeállította azoknak a személyeknek a toplistáját, akik a legmeghatározóbb szerepet töltötték be a magyarországi kommunikációs szakma elmúlt húsz évében. Az összesítésben szerepel Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója és a csatornára februárban visszatérő Friderikusz Sándor.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite