2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.03.28

damu_roland0320Az utcán esett össze Damu Roland, aki a mentők helyett barátnőjét hívta. A színészt a János kórház kardiológiai osztályán látták el - idézi a Blikket a Velvet.hu.

csisz_2012_003A 12. héten növelte közönségarányát és nézői számát a Csillag Születik a 18-49-es korosztály körében a 11. heti adáshoz képest. Ezzel a múlt heti epizód lett az év eddigi legnézetteb műsora a kereskedelmileg fontos korcsoportnál és a teljes lakosságnál (4 évesnél idősebbeknél) egyaránt.

husveti_nyulAz Orpheus Állatvédő Egyesület óva inti a családokat attól, hogy a húsvéti ünnepekre nyulat, kutyát vagy más élő állatot ajándékozzanak.

csisz_2012_001A legszélsőségesebb érzelmeket hozták elő a Csillag Születik zsűrijéből a szombati válogató szereplői. Puzsér Róbertet több versenyző is kiborította, míg Hernádi Juditot és Pokorny Liát megríkatott egy fiatal nyírmadai lány, Szirota Jennifer.

Bulvár - 2012.03.25

XFactor2012 őszén ismét folytatódik a népszerű X-Faktor, immár a harmadik évadával. Az énekes tehetségek ma estétől már jelentkezhetnek a nagyszabású showműsorba az RTL Klub weboldalán.

RTL Klub székházaA 20 éves Kreatív magazin összeállította azoknak a személyeknek a toplistáját, akik a legmeghatározóbb szerepet töltötték be a magyarországi kommunikációs szakma elmúlt húsz évében. Az összesítésben szerepel Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója és a csatornára februárban visszatérő Friderikusz Sándor.

damu_roland0320Jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte Damu Roland sorozatszínészt erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kedden a Fővárosi Törvényszék, valamint 5 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

vv_fecoFecó énekhangjára már Vastag Csaba, az X-Faktor győztese is felfigyelt a ValóVilágban. A pécsi Dumagép megfogadta a tanácsot és énektanárhoz jár, szorgalmasan gyakorol és már két saját dallal is büszkélkedhet.

halál"Sajnálatosan két idős polgártársunk nem engedelmeskedett a felszólításnak" - közölte a polgármester.

Bulvár - 2012.03.12

baba01Napok óta kering egy videó az interneten, amelyen egy orosz jógaguru csecsemőt dobál és csavargat igen határozott mozdulatokkal.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite