2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

RTL Klub székházaA 20 éves Kreatív magazin összeállította azoknak a személyeknek a toplistáját, akik a legmeghatározóbb szerepet töltötték be a magyarországi kommunikációs szakma elmúlt húsz évében. Az összesítésben szerepel Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója és a csatornára februárban visszatérő Friderikusz Sándor.

damu_roland0320Jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte Damu Roland sorozatszínészt erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kedden a Fővárosi Törvényszék, valamint 5 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

vv_fecoFecó énekhangjára már Vastag Csaba, az X-Faktor győztese is felfigyelt a ValóVilágban. A pécsi Dumagép megfogadta a tanácsot és énektanárhoz jár, szorgalmasan gyakorol és már két saját dallal is büszkélkedhet.

halál"Sajnálatosan két idős polgártársunk nem engedelmeskedett a felszólításnak" - közölte a polgármester.

Bulvár - 2012.03.12

baba01Napok óta kering egy videó az interneten, amelyen egy orosz jógaguru csecsemőt dobál és csavargat igen határozott mozdulatokkal.

udvarosAutóbalesetet szenvedett Udvaros Dorottya. A Nemzeti Színház művésze kora délután a budai Bem József utcában ütközött egy másik autóval.

Whitney Houston002A végrendelet értelmében a most 19 esztendős Bobbi Kristinára száll az énekesnő minden személyes tárgya, így a bútorai, ruhái, ékszerei és autói is.

elve_eltemetveMeghalt az a férfi, aki hat és fél órán át volt eltemetve Sri Lankán azt remélve, hogy világcsúcsot dönt.

Boros LajosMajd' 20 évi koránkelés után Boros Lajos úgy döntött, hogy reggelente tovább alszik, viszont délutánonként ezért nem pihen le, így a hajnali rádióshow műfajának befejezése után több ideje lesz újabb terveinek megvalósítására. Lali király ennek ellenére marad a NeoFM-en, de a Bumeráng mostantól keresi az utódját.

okostelefon01Az 5 és 13 év közötti brit gyerekek csaknem fele nem tudja bekötni a cipőfűzőjét, kétharmaduk ugyanakkor remekül elboldogul a DVD-lejátszóval, 42 százalékuk pedig a legfejlettebb mobiltelefonnal is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite