2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

udvarosAutóbalesetet szenvedett Udvaros Dorottya. A Nemzeti Színház művésze kora délután a budai Bem József utcában ütközött egy másik autóval.

Whitney Houston002A végrendelet értelmében a most 19 esztendős Bobbi Kristinára száll az énekesnő minden személyes tárgya, így a bútorai, ruhái, ékszerei és autói is.

elve_eltemetveMeghalt az a férfi, aki hat és fél órán át volt eltemetve Sri Lankán azt remélve, hogy világcsúcsot dönt.

Boros LajosMajd' 20 évi koránkelés után Boros Lajos úgy döntött, hogy reggelente tovább alszik, viszont délutánonként ezért nem pihen le, így a hajnali rádióshow műfajának befejezése után több ideje lesz újabb terveinek megvalósítására. Lali király ennek ellenére marad a NeoFM-en, de a Bumeráng mostantól keresi az utódját.

okostelefon01Az 5 és 13 év közötti brit gyerekek csaknem fele nem tudja bekötni a cipőfűzőjét, kétharmaduk ugyanakkor remekül elboldogul a DVD-lejátszóval, 42 százalékuk pedig a legfejlettebb mobiltelefonnal is.

Angela MerkelVáratlan meglepetés érte Angela Merkel német kancellárt Demminben - sokkal több sört kapott, mint amennyit rendelt.

hullamvasutMég vadászpilóták is félelmetesnek találtak egy új brit hullámvasutat. A Thorpe Park teszteltette velük újdonságát, ráadásul nem akármilyen pilótákkal, hanem olyanokkal, akik a brit légierő Red Arrows nevű légibemutatós csapatában szolgáltak.

Atlanti ÓceánÁt akar széllovagolni az Atlanti-óceánon egy francia nő, a szörf 2006-os Európa bajnoka.

Bulvár - 2012.02.20

tankcsapda2A Tankcsapdával kapcsolatban az elmúlt hetek legfontosabb kérdése volt, hogy ki lesz Cseresznye utódja. Lukács Laci és Fejes Tamás meghozta az új gitáros személyét illető döntést, amit az alábbi hivatalos nyilatkozatban tesznek közzé.

Bulvár - 2012.02.20

összefogas koncertAlig lézengtek a Papp László Sportarénában, ahol - állami támogatással - vasárnap rendeztek koncertet az államadósság csökkentése érdekében. A koncert bevételét az államadósság törlesztésére fordítják, viszont a kérdéses, hogy lesz-e profit.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite