2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

hullamvasutMég vadászpilóták is félelmetesnek találtak egy új brit hullámvasutat. A Thorpe Park teszteltette velük újdonságát, ráadásul nem akármilyen pilótákkal, hanem olyanokkal, akik a brit légierő Red Arrows nevű légibemutatós csapatában szolgáltak.

Atlanti ÓceánÁt akar széllovagolni az Atlanti-óceánon egy francia nő, a szörf 2006-os Európa bajnoka.

Bulvár - 2012.02.20

tankcsapda2A Tankcsapdával kapcsolatban az elmúlt hetek legfontosabb kérdése volt, hogy ki lesz Cseresznye utódja. Lukács Laci és Fejes Tamás meghozta az új gitáros személyét illető döntést, amit az alábbi hivatalos nyilatkozatban tesznek közzé.

Bulvár - 2012.02.20

összefogas koncertAlig lézengtek a Papp László Sportarénában, ahol - állami támogatással - vasárnap rendeztek koncertet az államadósság csökkentése érdekében. A koncert bevételét az államadósság törlesztésére fordítják, viszont a kérdéses, hogy lesz-e profit.

Rakonczay GáborFebruár 7-e óta még mindig nincs hír Rakonczay Gáborról, aki Vitéz nevű kenuján a világon elsőként vágott neki teljesen egyedül az Atlanti-óceán átevezésének.

Whitney HoustonA Whitney Houston halálának körülményeit vizsgáló nyomozók várhatóan napokon belül be fogják idézni az énekesnőnek gyógyszereket felíró orvosokat, valamint azoknak a gyógyszertáraknak az alkalmazottait, ahol ezeket kiváltották - közölte szerdán a The Los Angeles Times.

Whitney Houston002Receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg Whitney Houston amerikai énekesnő. A hatóságok úgy döntöttek, hogy a sztár holttestét kiadják a családnak.

Bulvár - 2012.02.12

Whitney Houston001Meghalt Whitney Houston amerikai énekesnő - jelentették be hivatalosan helyi idő szerint szombaton Los Angelesben.

rtl_tavaszA piacvezető csatorna szerda délelőtt rendhagyó körülmények között mutatta be új tavaszi műsorait. A tavaszi rétté varázsolt stúdióban Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elmondta, hogy rövid időn belül a délutáni műsorsávtól kezdődően egészen a késő esti órákig szinte teljesen megújul az RTL Klub programstruktúrája: többek között visszatérő és új saját gyártású műsorok és külföldi sorozatok lesznek láthatóak hamarosan a csatornán.

koncert az allamadosak csokkenteseertÖsszefogás címmel koncerteket szerveznek a magyar államadósság csökkentése érdekében: a február 19-i győri és budapesti program fővédnöke Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite