2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

koncert az allamadosak csokkenteseertÖsszefogás címmel koncerteket szerveznek a magyar államadósság csökkentése érdekében: a február 19-i győri és budapesti program fővédnöke Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.

DopemanMegszüntette a nyomozást kedden a Dopeman néven ismert rapper ellen a VII. kerületi rendőrkapitányság, mert nem valósult meg a nemzeti jelkép megsértése bűncselekmény - tájékoztatta a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet az MTI-t.

ambrus_attila001Hamarosan készen áll egy nyilvános szereplésre Ambrus Attila - a Viszkis néven elhíresült rabló ezt írta közleményben, amelyet szombaton személyesen adott át az MTI-nek.

Bulvár - 2012.02.02

muszerfalAz ágyában ütött el autó egy férfit az Egyesült Államokban,valósággal berobbant a házba a sportkocsi.

Schirilla György001Az időjárási előrejelzések alapján a szokásosnál is nagyobb erőpróba: kemény fagy és jeges víz vár szombaton Vácott a Duna átúszására vállalkozó Schirilla Györgyre - olvasható a város honlapján.

Kern AndrásKórházba került és hetekig nem játszhat Kern András színész és humorista - írja a Blikk.

ambrus_attila001Szabadlábra került Ambrus Attila, a whiskys néven elhíresült rabló keddre virradóra a sátoraljaújhelyi börtön és fegyházból távozott, a negyvenhat rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali három óra előtt néhány perccel hagyta el a fegyintézetet.

sörPincérek helyett vasút viszi ki az italt egy prágai vendéglőben. A Vytopna nevű étterem vonatai természetesen nem "életnagyságúak", de nem is túl kicsik, mármint nagyobbak a vasúti terepasztalok modelljeinél.

napkitoresEgy erős napkitörés mágneses vihart okoz a Föld térségében; a jelenség kedden éri el a maximumát - jelentette be az amerikai óceán- és atmoszféra kutató intézet (NOAA).

Bulvár - 2012.01.16

tankcsapda2A zenekarban eltöltött tizenkilenc évnyi közös munka után távozik a Tankcsapda gitárosa Molnár Levente Cseresznye tudta meg a Nógrád24.hu. A távozás oka az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolat, amiről a legnépszerűbb hazai rockzenekar alapítója Lukács László nyilatkozott hírportálunknak

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite