2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

Kern AndrásKórházba került és hetekig nem játszhat Kern András színész és humorista - írja a Blikk.

ambrus_attila001Szabadlábra került Ambrus Attila, a whiskys néven elhíresült rabló keddre virradóra a sátoraljaújhelyi börtön és fegyházból távozott, a negyvenhat rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali három óra előtt néhány perccel hagyta el a fegyintézetet.

sörPincérek helyett vasút viszi ki az italt egy prágai vendéglőben. A Vytopna nevű étterem vonatai természetesen nem "életnagyságúak", de nem is túl kicsik, mármint nagyobbak a vasúti terepasztalok modelljeinél.

napkitoresEgy erős napkitörés mágneses vihart okoz a Föld térségében; a jelenség kedden éri el a maximumát - jelentette be az amerikai óceán- és atmoszféra kutató intézet (NOAA).

Bulvár - 2012.01.16

tankcsapda2A zenekarban eltöltött tizenkilenc évnyi közös munka után távozik a Tankcsapda gitárosa Molnár Levente Cseresznye tudta meg a Nógrád24.hu. A távozás oka az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolat, amiről a legnépszerűbb hazai rockzenekar alapítója Lukács László nyilatkozott hírportálunknak

győzikevádGáspár Győző feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, miután kitiltották abból a salgótarjáni konditeremből, ahol karácsony előtt ellopták iratait és nagyjából százezer forintnyi készpénzét. A showman most a bírósághoz fordult, mert nem érti, miért ő a lopás további szenvedő alanya.

 

 

Budapesti OperettszínházFutótűzként terjedt a hír még év végén, hogy többek között a nézeteltérések miatt is - távozik az Operett Színház társulatából Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A híresztelést újabb rémhírek követték, miszerint többen is elhagyják a színházat. Ezért megkerestük Kerényi Miklós Gábort a teátrum főigazgatót, aki elébe ment a találgatásoknak és tiszta vizet öntött a pohárba.

Fábry SándorTizennégy év után február 2-án tér vissza a köztévé képernyőjére Fábry Sándor humorista. A műsorvezető Fábry címmel 70 perces úgynevezett one man show-val jelentkezik kéthetente csütörtökönként az m1-en - jelentette be a műsor pénteki sajtótájékoztatóján a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója Budapesten.

Fülöp hercegElőször jelent meg a nyilvánosság előtt betegsége óta Fülöp herceg, a brit uralkodó 90 esztendős férje, aki vasárnap újévi istentiszteleten vett részt.

Bulvár - 2011.12.18

X-Faktor finalistákKemény küzdelmek és rengeteg könnyes pillanat után ma este véget ért az X-Faktor második szériája, amelyet Kocsis Tibor nyert meg.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite