2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

győzikevádGáspár Győző feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, miután kitiltották abból a salgótarjáni konditeremből, ahol karácsony előtt ellopták iratait és nagyjából százezer forintnyi készpénzét. A showman most a bírósághoz fordult, mert nem érti, miért ő a lopás további szenvedő alanya.

 

 

Budapesti OperettszínházFutótűzként terjedt a hír még év végén, hogy többek között a nézeteltérések miatt is - távozik az Operett Színház társulatából Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A híresztelést újabb rémhírek követték, miszerint többen is elhagyják a színházat. Ezért megkerestük Kerényi Miklós Gábort a teátrum főigazgatót, aki elébe ment a találgatásoknak és tiszta vizet öntött a pohárba.

Fábry SándorTizennégy év után február 2-án tér vissza a köztévé képernyőjére Fábry Sándor humorista. A műsorvezető Fábry címmel 70 perces úgynevezett one man show-val jelentkezik kéthetente csütörtökönként az m1-en - jelentette be a műsor pénteki sajtótájékoztatóján a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója Budapesten.

Fülöp hercegElőször jelent meg a nyilvánosság előtt betegsége óta Fülöp herceg, a brit uralkodó 90 esztendős férje, aki vasárnap újévi istentiszteleten vett részt.

Bulvár - 2011.12.18

X-Faktor finalistákKemény küzdelmek és rengeteg könnyes pillanat után ma este véget ért az X-Faktor második szériája, amelyet Kocsis Tibor nyert meg.

X-Faktor finalistákTöbb ezren jelentkeztek az RTL Klub tehetségkutató showműsorába, az X-Faktorba, azonban december 17-én már csak hárman állhattak a színpadon. A nézők szavazatai alapján azonban Baricz Gergő számára véget ért a verseny.

vastagcs Rengeteg meglepetés várja az RTL Klub nézőit szombaton és vasárnap az X-Faktor hétvégén. A 2011-es évad sztárjai mellett fellép a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba és öccse, a szintén döntős Vastag Tamás, valamint a Magna Cum Laude és az Omega zenekar is.

Bulvár - 2011.12.14

gergo VV Csaba eltörte Gergő orrát. A vasárnap esti bokszgálán vitt be egy kemény ütést az alfahím arcába, és bár Gergő hősies küzdelemben megnyerte a meccset, az eredményhirdetés után azonnal fájlalni kezdte az orrát-írta a Blikk.

Bulvár - 2011.12.13

fecoHamarosan révbe ér Fecó élete: a Villa Dumagépe ugyan még nem sejti, de csütörtökön feleségül veszi szerelmét, Angélát.

Tarány TamásA fináléhoz közeledeve csupán négyen állhattak az X-Faktor színpadára, hogy meggyőzzék a mentorokat és a nézőket: ott a helyük a legjobb három tehetség között. A verseny azonban Tarány Tamás számára befejeződött.

 

 

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite