2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.08.10

Michael Jackson Két évvel halála után gyalázza meg Michael Jackson emlékét az egykori magándetektív.
Annak idején olyan sztárok telefonhívásait nyomozta le mint Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarzenegger.

Bulvár - 2011.08.10

stolElképesztő eredményt hozott Stohl András áldozata, Kaincz Pál hétfői igazságügyi orvos szakértői vizsgálata: nem szenvedett maradandó sérülést a tavaly májusi balesetben!

Amy Winehouse Újabb szívszorító részletekre derült fény Amy Winehouse  halálával kapcsolatban.

vvegy Alekosz hasonmásoknak, Béci klónoknak és Jerzy utánzóknak nem volt esélyük. Az ötödik Való Világba jelentkezőkkel akár egy normál méretű várost meg lehetett volna alapítani. Harmincnyolcezren szerettek volna beköltözni a Villába, de a finisben már csak százan mutathatják meg, miért pont ők lennének a legjobbak.

Bulvár - 2011.08.04

Beckhamcsalád Ötödik gyerekről álmodik David Beckham. Alig egy hónapja született meg kislánya (Harper Seven), máris másik babára vágyik. A Los Angeles Galaxy középpályása úgy gondolja, a család még tovább gyarapodhat.

oliviawild Vállal meztelen jelenetet Olivia Wilde, de csak hátulról, elölről ugyanis szégyenlős. Ez az oka, hogy a Testcsere című vígjáték utómunkálatainál mellbimbót kellett választania magának.

Bulvár - 2011.08.02

terhes férfi Thomas Beatie 37 éves, férfi - most már. Beatie 17 éve döntött úgy, hogy férfiként folytatja életét, ekkor kezdett tesztoszteront szedni, melleit leoperáltatta. Ő az első férfi aki gyereket hozott a világra.

KateMiddleton A hercegnő egészségtelenül vékony - véli az amerikai dr. Fred Pescatore orvos.
A doktor a hercegi pár amerikai körútja után azt a megállapítást tette, hogy a Katalin hercegnő 173 centis magasságához túl kevés a 43-45 kilós testsúly.

virrasztasawAz elhunyt énekesnőért tartott virrasztás vad tivornyába csapott át, a tömeget rendőröknek kellett feloszlatni.

Amy Winehouse R.I.P01Édesapja szerint a 27 évesen elhunyt énekesnőnek az alkoholról való túl hirtelen leszokás okozta a vesztét. Amy Winehouse szinte egyik pillanatról a másikra hagyott fel az alkoholfogyasztással - és egyes vélemények szerint éppen ez okozhatta a legyengült szervezetű énekesnő halálát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite