2021. január 27., szerda - Angelika
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.08.04

Beckhamcsalád Ötödik gyerekről álmodik David Beckham. Alig egy hónapja született meg kislánya (Harper Seven), máris másik babára vágyik. A Los Angeles Galaxy középpályása úgy gondolja, a család még tovább gyarapodhat.

oliviawild Vállal meztelen jelenetet Olivia Wilde, de csak hátulról, elölről ugyanis szégyenlős. Ez az oka, hogy a Testcsere című vígjáték utómunkálatainál mellbimbót kellett választania magának.

Bulvár - 2011.08.02

terhes férfi Thomas Beatie 37 éves, férfi - most már. Beatie 17 éve döntött úgy, hogy férfiként folytatja életét, ekkor kezdett tesztoszteront szedni, melleit leoperáltatta. Ő az első férfi aki gyereket hozott a világra.

KateMiddleton A hercegnő egészségtelenül vékony - véli az amerikai dr. Fred Pescatore orvos.
A doktor a hercegi pár amerikai körútja után azt a megállapítást tette, hogy a Katalin hercegnő 173 centis magasságához túl kevés a 43-45 kilós testsúly.

virrasztasawAz elhunyt énekesnőért tartott virrasztás vad tivornyába csapott át, a tömeget rendőröknek kellett feloszlatni.

Amy Winehouse R.I.P01Édesapja szerint a 27 évesen elhunyt énekesnőnek az alkoholról való túl hirtelen leszokás okozta a vesztét. Amy Winehouse szinte egyik pillanatról a másikra hagyott fel az alkoholfogyasztással - és egyes vélemények szerint éppen ez okozhatta a legyengült szervezetű énekesnő halálát.

Bulvár - 2011.07.26

Amy WinehouseBúcsút vettek hozzátartozói és barátai kedd délután Amy Winehouse-tól. A kivételes tehetségű, többszörös Grammy-díjas brit souldívát szombaton találták holtan az észak-londoni Camden kerületben lévő lakásában. A halottkémi vizsgálat nem tárta fel egyértelműen a 27 évesen elhunyt énekesnő halálának közvetlen okát; a toxikológiai eredményre valószínűleg több hétig várni kell.

Amy WinehouseA 27 évesen elhunyt énekesnő hamvait példaképként tisztelt nagyanyja hamvaival együtt szórják szét. Kedden délután, az északnyugat-londoni Golders Green Krematóriumban szűk családi és baráti körben kísérik végső útjára Amy Winehosue-t.

Amy Winehouse R.I.PEgy barátjával történt heves veszekedés, illetve az azt követő extrém "búfelejtő" tivornya vezethetett Amy Winehouse halálához - írja egy az énekesnőhöz közeli forrásra hivatkozva a brit Daily Mirror című lap.

Tóth VeraAlig néhány nap maradt hátra a margitszigeti premier előtt. Az már biztos, Verát nem láthatjuk a színpadon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite