2019. november 15., péntek - Albert, Lipót
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.07.12

stol Stohl András nem nyaral külföldön, erre már nem telik neki. Egy sportoló barátja hívta meg vendégségbe egy hétre, hajdúszoboszlói nyaralásra vitte lányait és párját is.

Bulvár - 2011.07.08

taxis Egy bírósági tárgyalásról egyenesen a pszichiátriára szállították Samy Nacerit (50), akit egy májusi balhéja miatt megint elítéltek.

liptaik Újra a rendőrségen Liptai Claudia parkolási ügye! Pótnyomozást rendelt el az ügyészség, így visszakerült az akta a rendőrkapitányságra.

Vilmos"Paraziták menjetek haza!" - üzenték a hercegi párnak quebeci szeparatisták. A brit trónörökös és felesége még így is jobban járt, mint korábban Károly herceg.

Bulvár - 2011.07.01

gyozikeegy Gáspár Győző depressziós és pánikbeteg. A showmant egy vidéki pszichiátrián kezelik. A Semmelwis-nap miatt azonban haza engedték a hétvégére.

bradpitesjolie Amerikai lapértesülések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt végre befejezi hat éve tartó vadházasságát és papíron is összeköti az életét.

Bulvár - 2011.06.28

veronika Csúnyán megverték Alekosz exmenyasszonyát a hétvégén, Veronikára ugyanis az egyik budai szórakozóhelyen támadt rá két ismeretlen lány.

Harry_PippaHarry herceg ismét "szabad", és bátyjának sógornője, Pippa Middleton sincs a célkeresztjében. Mindezt maga a 26 éves katonaherceg közölte a minap barátaival, tudatva, hogy kapcsolata régi barátnőjével, Chelsy Davyvel ismét zátonyra futott.

Bulvár - 2011.06.21

Amy WinehouseBotrányba fulladt belgrádi koncertjét követően Amy Winehouse törölte teljes európai koncertkörútját, így nem jön a budapesti Sziget fesztiválra sem - derült ki az énekesnő menedzsmentje által kedden kiadott közleményből.

stohlper Pest Megyei Bíróságon szeptember 6-án folytatódik az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető elleni büntetőper másodfokú tárgyalása. A bírói tanács addig újabb szakértői véleményt szerez be az ügyben.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite