2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.08.02

terhes férfi Thomas Beatie 37 éves, férfi - most már. Beatie 17 éve döntött úgy, hogy férfiként folytatja életét, ekkor kezdett tesztoszteront szedni, melleit leoperáltatta. Ő az első férfi aki gyereket hozott a világra.

KateMiddleton A hercegnő egészségtelenül vékony - véli az amerikai dr. Fred Pescatore orvos.
A doktor a hercegi pár amerikai körútja után azt a megállapítást tette, hogy a Katalin hercegnő 173 centis magasságához túl kevés a 43-45 kilós testsúly.

virrasztasawAz elhunyt énekesnőért tartott virrasztás vad tivornyába csapott át, a tömeget rendőröknek kellett feloszlatni.

Amy Winehouse R.I.P01Édesapja szerint a 27 évesen elhunyt énekesnőnek az alkoholról való túl hirtelen leszokás okozta a vesztét. Amy Winehouse szinte egyik pillanatról a másikra hagyott fel az alkoholfogyasztással - és egyes vélemények szerint éppen ez okozhatta a legyengült szervezetű énekesnő halálát.

Bulvár - 2011.07.26

Amy WinehouseBúcsút vettek hozzátartozói és barátai kedd délután Amy Winehouse-tól. A kivételes tehetségű, többszörös Grammy-díjas brit souldívát szombaton találták holtan az észak-londoni Camden kerületben lévő lakásában. A halottkémi vizsgálat nem tárta fel egyértelműen a 27 évesen elhunyt énekesnő halálának közvetlen okát; a toxikológiai eredményre valószínűleg több hétig várni kell.

Amy WinehouseA 27 évesen elhunyt énekesnő hamvait példaképként tisztelt nagyanyja hamvaival együtt szórják szét. Kedden délután, az északnyugat-londoni Golders Green Krematóriumban szűk családi és baráti körben kísérik végső útjára Amy Winehosue-t.

Amy Winehouse R.I.PEgy barátjával történt heves veszekedés, illetve az azt követő extrém "búfelejtő" tivornya vezethetett Amy Winehouse halálához - írja egy az énekesnőhöz közeli forrásra hivatkozva a brit Daily Mirror című lap.

Tóth VeraAlig néhány nap maradt hátra a margitszigeti premier előtt. Az már biztos, Verát nem láthatjuk a színpadon.

Amy WinehouseBarátai szerint Amy Winehouse élete utolsó napjaiban szinte folyamatosan ivott és drogozott.

Amy Winehouse R.I.P0127 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse. Több művész, színész és zenész is megdöbbenésének adott hangot az egyik közösségi portálon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite