2021. január 17., - Antal
Keresés a tartalomban

Amy WinehouseBarátai szerint Amy Winehouse élete utolsó napjaiban szinte folyamatosan ivott és drogozott.

Amy Winehouse R.I.P0127 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse. Több művész, színész és zenész is megdöbbenésének adott hangot az egyik közösségi portálon.

Bulvár - 2011.07.23

Amy WinehouseA brit énekest holtan találták Londoni lakásában szombaton délután négy óra körül. Az énekesnő 27 éves volt. Amy Winehouse-nak alkohol és drog problémái voltak, nem rég hagyta el az angol rehabilitációs központot.

Bulvár - 2011.07.22

Vágó IstvánBeperelte Vágó Istvánt a TV2! A csatorna megelégelte, hogy a kvízmester állítólag a menesztéséről szőtt összeesküvés-elméleteket emleget a médiában. A per a tervek szerint januárban kezdődik.

britney spears Elképesztő dolgokat állít Britney Spearsről volt testőre, Fernando Flores. A férfi szerint a popsztár napokig nem tisztálkodik, veri a gyerekeit, és szexel is előttük.

Bulvár - 2011.07.12

stol Stohl András nem nyaral külföldön, erre már nem telik neki. Egy sportoló barátja hívta meg vendégségbe egy hétre, hajdúszoboszlói nyaralásra vitte lányait és párját is.

Bulvár - 2011.07.08

taxis Egy bírósági tárgyalásról egyenesen a pszichiátriára szállították Samy Nacerit (50), akit egy májusi balhéja miatt megint elítéltek.

liptaik Újra a rendőrségen Liptai Claudia parkolási ügye! Pótnyomozást rendelt el az ügyészség, így visszakerült az akta a rendőrkapitányságra.

Vilmos"Paraziták menjetek haza!" - üzenték a hercegi párnak quebeci szeparatisták. A brit trónörökös és felesége még így is jobban járt, mint korábban Károly herceg.

Bulvár - 2011.07.01

gyozikeegy Gáspár Győző depressziós és pánikbeteg. A showmant egy vidéki pszichiátrián kezelik. A Semmelwis-nap miatt azonban haza engedték a hétvégére.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite