2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.07.26

Amy WinehouseBúcsút vettek hozzátartozói és barátai kedd délután Amy Winehouse-tól. A kivételes tehetségű, többszörös Grammy-díjas brit souldívát szombaton találták holtan az észak-londoni Camden kerületben lévő lakásában. A halottkémi vizsgálat nem tárta fel egyértelműen a 27 évesen elhunyt énekesnő halálának közvetlen okát; a toxikológiai eredményre valószínűleg több hétig várni kell.

Amy WinehouseA 27 évesen elhunyt énekesnő hamvait példaképként tisztelt nagyanyja hamvaival együtt szórják szét. Kedden délután, az északnyugat-londoni Golders Green Krematóriumban szűk családi és baráti körben kísérik végső útjára Amy Winehosue-t.

Amy Winehouse R.I.PEgy barátjával történt heves veszekedés, illetve az azt követő extrém "búfelejtő" tivornya vezethetett Amy Winehouse halálához - írja egy az énekesnőhöz közeli forrásra hivatkozva a brit Daily Mirror című lap.

Tóth VeraAlig néhány nap maradt hátra a margitszigeti premier előtt. Az már biztos, Verát nem láthatjuk a színpadon.

Amy WinehouseBarátai szerint Amy Winehouse élete utolsó napjaiban szinte folyamatosan ivott és drogozott.

Amy Winehouse R.I.P0127 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse. Több művész, színész és zenész is megdöbbenésének adott hangot az egyik közösségi portálon.

Bulvár - 2011.07.23

Amy WinehouseA brit énekest holtan találták Londoni lakásában szombaton délután négy óra körül. Az énekesnő 27 éves volt. Amy Winehouse-nak alkohol és drog problémái voltak, nem rég hagyta el az angol rehabilitációs központot.

Bulvár - 2011.07.22

Vágó IstvánBeperelte Vágó Istvánt a TV2! A csatorna megelégelte, hogy a kvízmester állítólag a menesztéséről szőtt összeesküvés-elméleteket emleget a médiában. A per a tervek szerint januárban kezdődik.

britney spears Elképesztő dolgokat állít Britney Spearsről volt testőre, Fernando Flores. A férfi szerint a popsztár napokig nem tisztálkodik, veri a gyerekeit, és szexel is előttük.

Bulvár - 2011.07.12

stol Stohl András nem nyaral külföldön, erre már nem telik neki. Egy sportoló barátja hívta meg vendégségbe egy hétre, hajdúszoboszlói nyaralásra vitte lányait és párját is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite