2019. november 19., kedd - Erzsébet
Keresés a tartalomban

Sthol András02Ítéletet hoznak ma Stohl András ügyében. Ügyvédek szerint, bár a színészre elsőfokon kiszabott büntetés szigorú, egyáltalán nem lóg ki a sorból. A védelem új bizonyítékkal készül.

sthol andras001Magyarország 26 köztiszteletben álló művésze petícióban kéri enyhébb büntetés kiszabását a keddi tárgyaláson az ittasan karambolt okozott színészre.

Bulvár - 2011.06.20

vvjerzyegy Hamar túltette magát Jerzy a Gigivel való szakításon, az egykori villalakót ugyanis egy ismeretlen lánnyal kapták lencsevégre, mégpedig meglehetősen intim pillanatokban.

Bulvár - 2011.06.17

vveva A villa egykori lakójáról számtalan képet láthattunk már, ahol éppen alkoholt kortyolgat, a luxusbörtönben több hónapon keresztül szinte minden egyes nap pezsgőt vedelt, ami nemcsak a társainak, de az egész országnak szemet szúrt. Most ismét elég szépen bepiált.

Sthol András02 Napokon belül kiderül, milyen büntetést kap a színész másodfokon. Védője váratlan fordulatot ígér az ügyben, ám Stohl felkészült a legrosszabbra.

JudyJudy sok évi sikertelen próbálkozás után lehet végre édesanya. 36 évesen első gyermekét várja a Groovehouse zenekar egykori énekesnője, Judy - írja a Story.

Damu Álló helyzetben erőszakolta meg Damu Roland volt barátnőjét, Palácsik Tímeát az ügyészség szerint.

Gallusz NikiGallusz Niki fél éve él együtt párjával, Laurával, akivel már színházi körökben és a nyílt utcán is egy párként mutatkozik.

alekoszesveronika Vége Alekosz és Veronika románcának. Nem csak a nyaralás ért véget a friss pár számára, hanem a kapcsolatuk is.

britneyesjason Britney Spears immáron harmadszorra készül férjhez menni. A szerencsés Jason Trawick, aki korábban az énekesnő menedzsere volt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite