2021. január 25., hétfő - Pál
Keresés a tartalomban

bradpitesjolie Amerikai lapértesülések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt végre befejezi hat éve tartó vadházasságát és papíron is összeköti az életét.

Bulvár - 2011.06.28

veronika Csúnyán megverték Alekosz exmenyasszonyát a hétvégén, Veronikára ugyanis az egyik budai szórakozóhelyen támadt rá két ismeretlen lány.

Harry_PippaHarry herceg ismét "szabad", és bátyjának sógornője, Pippa Middleton sincs a célkeresztjében. Mindezt maga a 26 éves katonaherceg közölte a minap barátaival, tudatva, hogy kapcsolata régi barátnőjével, Chelsy Davyvel ismét zátonyra futott.

Bulvár - 2011.06.21

Amy WinehouseBotrányba fulladt belgrádi koncertjét követően Amy Winehouse törölte teljes európai koncertkörútját, így nem jön a budapesti Sziget fesztiválra sem - derült ki az énekesnő menedzsmentje által kedden kiadott közleményből.

stohlper Pest Megyei Bíróságon szeptember 6-án folytatódik az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető elleni büntetőper másodfokú tárgyalása. A bírói tanács addig újabb szakértői véleményt szerez be az ügyben.

Sthol András02Ítéletet hoznak ma Stohl András ügyében. Ügyvédek szerint, bár a színészre elsőfokon kiszabott büntetés szigorú, egyáltalán nem lóg ki a sorból. A védelem új bizonyítékkal készül.

sthol andras001Magyarország 26 köztiszteletben álló művésze petícióban kéri enyhébb büntetés kiszabását a keddi tárgyaláson az ittasan karambolt okozott színészre.

Bulvár - 2011.06.20

vvjerzyegy Hamar túltette magát Jerzy a Gigivel való szakításon, az egykori villalakót ugyanis egy ismeretlen lánnyal kapták lencsevégre, mégpedig meglehetősen intim pillanatokban.

Bulvár - 2011.06.17

vveva A villa egykori lakójáról számtalan képet láthattunk már, ahol éppen alkoholt kortyolgat, a luxusbörtönben több hónapon keresztül szinte minden egyes nap pezsgőt vedelt, ami nemcsak a társainak, de az egész országnak szemet szúrt. Most ismét elég szépen bepiált.

Sthol András02 Napokon belül kiderül, milyen büntetést kap a színész másodfokon. Védője váratlan fordulatot ígér az ügyben, ám Stohl felkészült a legrosszabbra.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite