2021. szeptember 22., szerda - Móric
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.07.23

Amy WinehouseA brit énekest holtan találták Londoni lakásában szombaton délután négy óra körül. Az énekesnő 27 éves volt. Amy Winehouse-nak alkohol és drog problémái voltak, nem rég hagyta el az angol rehabilitációs központot.

Bulvár - 2011.07.22

Vágó IstvánBeperelte Vágó Istvánt a TV2! A csatorna megelégelte, hogy a kvízmester állítólag a menesztéséről szőtt összeesküvés-elméleteket emleget a médiában. A per a tervek szerint januárban kezdődik.

britney spears Elképesztő dolgokat állít Britney Spearsről volt testőre, Fernando Flores. A férfi szerint a popsztár napokig nem tisztálkodik, veri a gyerekeit, és szexel is előttük.

Bulvár - 2011.07.12

stol Stohl András nem nyaral külföldön, erre már nem telik neki. Egy sportoló barátja hívta meg vendégségbe egy hétre, hajdúszoboszlói nyaralásra vitte lányait és párját is.

Bulvár - 2011.07.08

taxis Egy bírósági tárgyalásról egyenesen a pszichiátriára szállították Samy Nacerit (50), akit egy májusi balhéja miatt megint elítéltek.

liptaik Újra a rendőrségen Liptai Claudia parkolási ügye! Pótnyomozást rendelt el az ügyészség, így visszakerült az akta a rendőrkapitányságra.

Vilmos"Paraziták menjetek haza!" - üzenték a hercegi párnak quebeci szeparatisták. A brit trónörökös és felesége még így is jobban járt, mint korábban Károly herceg.

Bulvár - 2011.07.01

gyozikeegy Gáspár Győző depressziós és pánikbeteg. A showmant egy vidéki pszichiátrián kezelik. A Semmelwis-nap miatt azonban haza engedték a hétvégére.

bradpitesjolie Amerikai lapértesülések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt végre befejezi hat éve tartó vadházasságát és papíron is összeköti az életét.

Bulvár - 2011.06.28

veronika Csúnyán megverték Alekosz exmenyasszonyát a hétvégén, Veronikára ugyanis az egyik budai szórakozóhelyen támadt rá két ismeretlen lány.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite