2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

sthol andras001Magyarország 26 köztiszteletben álló művésze petícióban kéri enyhébb büntetés kiszabását a keddi tárgyaláson az ittasan karambolt okozott színészre.

Bulvár - 2011.06.20

vvjerzyegy Hamar túltette magát Jerzy a Gigivel való szakításon, az egykori villalakót ugyanis egy ismeretlen lánnyal kapták lencsevégre, mégpedig meglehetősen intim pillanatokban.

Bulvár - 2011.06.17

vveva A villa egykori lakójáról számtalan képet láthattunk már, ahol éppen alkoholt kortyolgat, a luxusbörtönben több hónapon keresztül szinte minden egyes nap pezsgőt vedelt, ami nemcsak a társainak, de az egész országnak szemet szúrt. Most ismét elég szépen bepiált.

Sthol András02 Napokon belül kiderül, milyen büntetést kap a színész másodfokon. Védője váratlan fordulatot ígér az ügyben, ám Stohl felkészült a legrosszabbra.

JudyJudy sok évi sikertelen próbálkozás után lehet végre édesanya. 36 évesen első gyermekét várja a Groovehouse zenekar egykori énekesnője, Judy - írja a Story.

Damu Álló helyzetben erőszakolta meg Damu Roland volt barátnőjét, Palácsik Tímeát az ügyészség szerint.

Gallusz NikiGallusz Niki fél éve él együtt párjával, Laurával, akivel már színházi körökben és a nyílt utcán is egy párként mutatkozik.

alekoszesveronika Vége Alekosz és Veronika románcának. Nem csak a nyaralás ért véget a friss pár számára, hanem a kapcsolatuk is.

britneyesjason Britney Spears immáron harmadszorra készül férjhez menni. A szerencsés Jason Trawick, aki korábban az énekesnő menedzsere volt.

Bulvár - 2011.06.09

sthol andras001 Stohl már tavaly több millió forintot utalt át az összetört kocsikért, de két napja sok százezres fájdalomdíjjal vigasztalta sértetlen áldozatait is, Pali bácsinak pedig életjáradékot ajánlott fel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite