2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

Gallusz NikiGallusz Niki fél éve él együtt párjával, Laurával, akivel már színházi körökben és a nyílt utcán is egy párként mutatkozik.

alekoszesveronika Vége Alekosz és Veronika románcának. Nem csak a nyaralás ért véget a friss pár számára, hanem a kapcsolatuk is.

britneyesjason Britney Spears immáron harmadszorra készül férjhez menni. A szerencsés Jason Trawick, aki korábban az énekesnő menedzsere volt.

Bulvár - 2011.06.09

sthol andras001 Stohl már tavaly több millió forintot utalt át az összetört kocsikért, de két napja sok százezres fájdalomdíjjal vigasztalta sértetlen áldozatait is, Pali bácsinak pedig életjáradékot ajánlott fel.

Bulvár - 2011.06.08

Krizbai Teca01Drámai titkot őrzött a Csillag születik vak indulója: a 15 éves lányról csak a döntő után derült ki, elveszítette ikertestvérét.

jamescameron James Cameron, a Titanic és az Avatar című sikerfilmek amerikai rendezője Hold körüli útra indul egy orosz Szojuz űrhajón, és ezért kész 150 millió dollárt fizetni - jelentették a szerdai orosz lapok.

alekoeszharom Budapest - Alig indult el álomnyaralására Alekosz (32) és Veronika (19), a friss páros máris összeveszett a repülőtéren.

László AttilaVéget ért az egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsor, a Csillag Születik. Szombaton este egy kézdivásárhelyi 14 éves fiatalember, László Attila nevét hirdették ki a harmadik évad győzteseként.

Détár EnikőA szakértők szerint a megfelelni akarás az oka annak, hogy az egy évvel ezelőtti összeomlása után ismét szanatóriumba került.

Wolf Kati02Mint minden évben, idén is megtartották az Eurovíziós hétvégét - Ausztráliában, Melbourne-ben. Az ausztál televíziónéző péntektől vasárnapig szavazhattak: a két elődöntőt péntek-szombaton láthatták, majd vasárnapra estére maradt a döntő.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite