2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.06.08

Krizbai Teca01Drámai titkot őrzött a Csillag születik vak indulója: a 15 éves lányról csak a döntő után derült ki, elveszítette ikertestvérét.

jamescameron James Cameron, a Titanic és az Avatar című sikerfilmek amerikai rendezője Hold körüli útra indul egy orosz Szojuz űrhajón, és ezért kész 150 millió dollárt fizetni - jelentették a szerdai orosz lapok.

alekoeszharom Budapest - Alig indult el álomnyaralására Alekosz (32) és Veronika (19), a friss páros máris összeveszett a repülőtéren.

László AttilaVéget ért az egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsor, a Csillag Születik. Szombaton este egy kézdivásárhelyi 14 éves fiatalember, László Attila nevét hirdették ki a harmadik évad győzteseként.

Détár EnikőA szakértők szerint a megfelelni akarás az oka annak, hogy az egy évvel ezelőtti összeomlása után ismét szanatóriumba került.

Wolf Kati02Mint minden évben, idén is megtartották az Eurovíziós hétvégét - Ausztráliában, Melbourne-ben. Az ausztál televíziónéző péntektől vasárnapig szavazhattak: a két elődöntőt péntek-szombaton láthatták, majd vasárnapra estére maradt a döntő.

Wolf Kati03A legszebb pillanat az volt, amikor 35 ezer ember ordította felállva, hogy What About My Dreams - nyilatkozta az énekesnő.

Wolf Kati05A Magyarországot képviselő Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? (What about My Dreams) című dalával a 22. helyen végzett.

Wolf Kati05Döntőbe jutott Wolf Kati a What About My Dreams? (Szerelem, miért múlsz?) című dalával az Eurovíziós Dalfesztivál kedd esti elődöntője után. A magyar énekesnő Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Geszti Péter dalát adta elő a düsseldorfi fesztivál kedden este megrendezett első elődöntőjében.

Mr. JoeSzombaton folytatódott az RTL Klubon a Csillag Születik harmadik évada, de ezúttal már csak a legjobb nyolc produkció léphetett színpadra. Az álom azonban egy kiscsillagnak véget ért: Mr. Joe nem folytathatja a tehetségkutatót.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite