2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

Liptai ClaudiaKözös műsoruknak aligha használ, hogy a mindenkit dicsérő zsűritag most szigorúan megrótta az egyik híres kollégával bántóan viselkedő műsorvezetőt, Liptai Claudiát. "Meg kell gondolni, hogy kivel viccelődik az ember, Bangó Margit a műfajának királynője.

Liptai KlaudiaRokkantigazolvánnyal parkolt Liptai Claudia - erről árulkodnak a Blikk fotói. A bulvárlap szerint nem volt mozgássérült a színésznővel. Márpedig, ha jogtalanul használta az okmányt, az közokirat-hamisításnak minősül, és akár 3 év börtönnel is büntethető.

Bulvár - 2011.04.15

Liptai ClaudiaKínos bakit vétett a tegnapi Mokkában Liptai Claudia: a műsorvezető a betelefonálós játék levezénylésekor azzal próbált segíteni a vonal túl végén levő játékosnak, hogy könnyű a megfejtés, hiszen az Törökország fővárosában, Isztambulban található.

Bulvár - 2011.04.14

sthol andras001A ittasan és drogosan karambolozott színész már ezen a héten megkezdi drogprevenciós körútját - a középiskolák versenyeznek az előadásaiért.

Damu RolandA rendőrség véleménye szerint megerőszakolta volt kedvesét. A Bors úgy tudja, hogy a volt sorozatszínész a hazugságvizsgálaton is megbukott.

Fekete PákóAzt állítja, elbukott az állampolgársági vizsgán, csak letelepedési engedélye van, és még mindig nigériai állampolgár. Egy, a Blikk birtokába került dokumentum azonban ennek ellentmond.

Sthol András02Lemond a ValóVilág további vezetéséről Stohl András. Az RTL Klub műsorvezetője kedden este köszön el a villalakóktól és a nézőktől a képernyőn.

Vilmos hercegKisebb hadseregnyi stábbal készül a BBC Vilmos brit trónörökös közelgő esküvőjére, amelyet a brit kormány óvatos becslései szerint is kétmilliárd tévénéző kísér majd figyelemmel világszerte.

Bulvár - 2011.04.12

DamuA színészt a volt barátnője jelentette fel nemi erőszak vádjával, a férfi, hogy bizonyítsa ártatlanságát önként vállalta a poligráfos vizsgálatot - ám mint kiderült, hibázott. A vizsgálat alatt ugyanis különböző légzéstechnikákkal próbálta becsapni a műszert

Kovács LázárKovács Lázár nem akarja kiszakítani megszokott világából Lázárkát, de azt mondta, ha arról van szó, akkor családja szívesen befogja a kis Lázárkát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite