2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

Liptai ClaudiaLiptai Claudia nem ússza meg egy bocsánatkéréssel, hogy elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt két héttel ezelőtt a bevárosban: a rendőrség már nyomoz az ügyben, a műsorvezetőt hamarosan beidézik kihallgatásra - írja az Új Ász.

GyőzikeGyőzi nem bírta tovább. A Belevaló műsorvezetője saját elmondása szerint két hete begyógyszerezte magát a salgótarjáni otthonában. Vajon mi vezetett idáig - hiszen házassága köztudottan nagyon jó, és anyagi gondjai sem okozhatták az elhatározását.

Fluor TomiNehéz megítélni, mennyire jelenti álmai netovábbját egy tinirappernek az, ha a Parlamentben idézik őt, mindenesetre Fluor Tomit igencsak meglepte a hír és örült a nagy sikernek. Hétfői felszólalásában ugyanis Rétvári Bence államtitkár azt találta mondani Schiffer András LMP-frakcióvezetőnek...

Liptai KlaudiaA rendőrség bekérte a Blikktől a Liptai Claudia autójáról és a benne lévő rokkantkártyáról készült fotókat.

Liptai ClaudiaKözös műsoruknak aligha használ, hogy a mindenkit dicsérő zsűritag most szigorúan megrótta az egyik híres kollégával bántóan viselkedő műsorvezetőt, Liptai Claudiát. "Meg kell gondolni, hogy kivel viccelődik az ember, Bangó Margit a műfajának királynője.

Liptai KlaudiaRokkantigazolvánnyal parkolt Liptai Claudia - erről árulkodnak a Blikk fotói. A bulvárlap szerint nem volt mozgássérült a színésznővel. Márpedig, ha jogtalanul használta az okmányt, az közokirat-hamisításnak minősül, és akár 3 év börtönnel is büntethető.

Bulvár - 2011.04.15

Liptai ClaudiaKínos bakit vétett a tegnapi Mokkában Liptai Claudia: a műsorvezető a betelefonálós játék levezénylésekor azzal próbált segíteni a vonal túl végén levő játékosnak, hogy könnyű a megfejtés, hiszen az Törökország fővárosában, Isztambulban található.

Bulvár - 2011.04.14

sthol andras001A ittasan és drogosan karambolozott színész már ezen a héten megkezdi drogprevenciós körútját - a középiskolák versenyeznek az előadásaiért.

Damu RolandA rendőrség véleménye szerint megerőszakolta volt kedvesét. A Bors úgy tudja, hogy a volt sorozatszínész a hazugságvizsgálaton is megbukott.

Fekete PákóAzt állítja, elbukott az állampolgársági vizsgán, csak letelepedési engedélye van, és még mindig nigériai állampolgár. Egy, a Blikk birtokába került dokumentum azonban ennek ellentmond.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite