2019. november 19., kedd - Erzsébet
Keresés a tartalomban

Kovács LázárKovács Lázár nem akarja kiszakítani megszokott világából Lázárkát, de azt mondta, ha arról van szó, akkor családja szívesen befogja a kis Lázárkát.

Molnár Ferenc CaramelMolnár Ferenc Caramel újra boldog, legalábbis az egyik közösségi oldalon működtetett profilja szerint. A 29 éves sztár új választottja, Szilvia modell, és nem mellesleg a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium tanulója, novemberben lesz 17 éves.

Moammer KadhafiMég barátai előtt is titkolta második - jelenlegi - felesége valódi származását Kadhafi. Líbia urának szerelme nem arab, hanem félig magyar származású - írja a Bors.

sthol andras001A színész-műsorvezető a Blikknek adott exkluzív interjúban azt mondta: nemcsak a baleset sérültje, hanem szűkebb és tágabb családja is az áldozatává vált. Stohl András eddig édesanyjáról, 3 lányáról és özvegy nővére 4 gyermekéről is gondoskodott.

gyertyákKedden reggel hat óra negyvenöt perckor, életének 93. évében örökre elaludt Komlós Juci, a Szomszédok Lenke nénije, a Nemzet Színésze, Magyarország mindenki által szeretett, legendás színésznője.

KokóOlimpiai és profi világbajnok ökölvívónk egy gyakran halálos kimenetelű trópusi betegséggel, a dengue-lázzal fertőződött meg a dél-amerikai országban tavaly novemberi utazása során: hazautazása előtt már nagyon rosszul érezte magát.

Bakács TiborAz ismert műsorvezető szalámit és egyéb élelmiszert lopott egy bevásárlóközpontból.

Bulvár - 2011.04.02

Sthol András02Akár erőszakos cselekmények miatt elítéltekkel is egy cellába kerülhet Stohl András - írja a Blikk, mely szerint kifogástalan magatartással is legalább 1 év 7 hónapot le kell tölteni a színésznek, ha másodfokon nem enyhítik a büntetését.

Sthol András02Ma hirdetnek ítéletet a Stohl-perben. Egy bulvárlapnak nyilatkozó ügyvéd szerint nem használna a színésznek a letöltendő börtönbüntetés, sokkal inkább a nevelő célzatú büntetésben hisz. Egy pszichológus szerint azonban a visszaesőknél a börtön használ leginkább.

Gábor ZsazsaLélegeztetőgép tartja életben Gábor Zsazsát, akit egy rövid otthonlét után múlt héten ismét kórházba kellett szállítani, miután Liz Taylor halálhírének hallatán rosszul lett.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite