2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

Fekete PákóAzt állítja, elbukott az állampolgársági vizsgán, csak letelepedési engedélye van, és még mindig nigériai állampolgár. Egy, a Blikk birtokába került dokumentum azonban ennek ellentmond.

Sthol András02Lemond a ValóVilág további vezetéséről Stohl András. Az RTL Klub műsorvezetője kedden este köszön el a villalakóktól és a nézőktől a képernyőn.

Vilmos hercegKisebb hadseregnyi stábbal készül a BBC Vilmos brit trónörökös közelgő esküvőjére, amelyet a brit kormány óvatos becslései szerint is kétmilliárd tévénéző kísér majd figyelemmel világszerte.

Bulvár - 2011.04.12

DamuA színészt a volt barátnője jelentette fel nemi erőszak vádjával, a férfi, hogy bizonyítsa ártatlanságát önként vállalta a poligráfos vizsgálatot - ám mint kiderült, hibázott. A vizsgálat alatt ugyanis különböző légzéstechnikákkal próbálta becsapni a műszert

Kovács LázárKovács Lázár nem akarja kiszakítani megszokott világából Lázárkát, de azt mondta, ha arról van szó, akkor családja szívesen befogja a kis Lázárkát.

Molnár Ferenc CaramelMolnár Ferenc Caramel újra boldog, legalábbis az egyik közösségi oldalon működtetett profilja szerint. A 29 éves sztár új választottja, Szilvia modell, és nem mellesleg a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium tanulója, novemberben lesz 17 éves.

Moammer KadhafiMég barátai előtt is titkolta második - jelenlegi - felesége valódi származását Kadhafi. Líbia urának szerelme nem arab, hanem félig magyar származású - írja a Bors.

sthol andras001A színész-műsorvezető a Blikknek adott exkluzív interjúban azt mondta: nemcsak a baleset sérültje, hanem szűkebb és tágabb családja is az áldozatává vált. Stohl András eddig édesanyjáról, 3 lányáról és özvegy nővére 4 gyermekéről is gondoskodott.

gyertyákKedden reggel hat óra negyvenöt perckor, életének 93. évében örökre elaludt Komlós Juci, a Szomszédok Lenke nénije, a Nemzet Színésze, Magyarország mindenki által szeretett, legendás színésznője.

KokóOlimpiai és profi világbajnok ökölvívónk egy gyakran halálos kimenetelű trópusi betegséggel, a dengue-lázzal fertőződött meg a dél-amerikai országban tavaly novemberi utazása során: hazautazása előtt már nagyon rosszul érezte magát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite