2021. április 11., - Zsolt, Leó
Keresés a tartalomban

Molnár Ferenc CaramelMolnár Ferenc Caramel újra boldog, legalábbis az egyik közösségi oldalon működtetett profilja szerint. A 29 éves sztár új választottja, Szilvia modell, és nem mellesleg a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium tanulója, novemberben lesz 17 éves.

Moammer KadhafiMég barátai előtt is titkolta második - jelenlegi - felesége valódi származását Kadhafi. Líbia urának szerelme nem arab, hanem félig magyar származású - írja a Bors.

sthol andras001A színész-műsorvezető a Blikknek adott exkluzív interjúban azt mondta: nemcsak a baleset sérültje, hanem szűkebb és tágabb családja is az áldozatává vált. Stohl András eddig édesanyjáról, 3 lányáról és özvegy nővére 4 gyermekéről is gondoskodott.

gyertyákKedden reggel hat óra negyvenöt perckor, életének 93. évében örökre elaludt Komlós Juci, a Szomszédok Lenke nénije, a Nemzet Színésze, Magyarország mindenki által szeretett, legendás színésznője.

KokóOlimpiai és profi világbajnok ökölvívónk egy gyakran halálos kimenetelű trópusi betegséggel, a dengue-lázzal fertőződött meg a dél-amerikai országban tavaly novemberi utazása során: hazautazása előtt már nagyon rosszul érezte magát.

Bakács TiborAz ismert műsorvezető szalámit és egyéb élelmiszert lopott egy bevásárlóközpontból.

Bulvár - 2011.04.02

Sthol András02Akár erőszakos cselekmények miatt elítéltekkel is egy cellába kerülhet Stohl András - írja a Blikk, mely szerint kifogástalan magatartással is legalább 1 év 7 hónapot le kell tölteni a színésznek, ha másodfokon nem enyhítik a büntetését.

Sthol András02Ma hirdetnek ítéletet a Stohl-perben. Egy bulvárlapnak nyilatkozó ügyvéd szerint nem használna a színésznek a letöltendő börtönbüntetés, sokkal inkább a nevelő célzatú büntetésben hisz. Egy pszichológus szerint azonban a visszaesőknél a börtön használ leginkább.

Gábor ZsazsaLélegeztetőgép tartja életben Gábor Zsazsát, akit egy rövid otthonlét után múlt héten ismét kórházba kellett szállítani, miután Liz Taylor halálhírének hallatán rosszul lett.

Szíj Melinda01A megasztáros rekord gyorsasággal elkészítette első saját lemezét, amelynek címadó dalát a Korall zenekar frontemberével énekelte fel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite