2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

Liz TaylorA filmdíva egy csak a halála után közölhető információt is megosztott Kevin Sessums íróval egy 1997-es interjúban. Sessums Taylor temetése után felfedte a megrázó titkot. Soha nem hallott titkos részlet szivárgott ki egy 1997-es Elizabeth Taylor-interjúból.

Keleti GyörgyiAz eredetileg üzletszerű kéjelgéssel vádolt modellt kitartottságban találta bűnösnek a bíróság: első fokon 3 év felfüggesztettet és 500 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Bulvár - 2011.03.25

Liz TaylorVajmi keveset láthat Liz Taylor Családja a színésznő mesés, 110 milliárd forintnak megfelelő vagyonáról. Ennek 80 százalékát ugyanis AIDS-szervezetekre hagyta, 10 százalékát pedig egy katolikus iskola kapta.

Lagzi LajcsiAz elmúlt évek tehetségkutató showműsorainak sikerén felbuzdulva Galambos Lajos is elindítja a maga "X-Faktorát". A trombitás a hozzá igen közel álló, ám a hazai zenei palettán mostohagyerekként kezelt mulatós műfajban keresi majd az új tehetségeket.

Bulvár - 2011.03.18

Liptai ClaudiaA hot! magazin úgy tudja: a színész-műsorvezető új udvarlója egy befolyásos üzletember.

Wolf Kati02Kisorsolták az 56. Eurovíziós Dalfesztivál fellépőinek sorrendjét Düsseldorfban. Wolf Kati a 15. előadó lesz, aki elénekelheti dalát a május 10-i első elődöntőn.

rubint-reka-schobert-norbertA fitneszguru nyíltan beszélt harmadik gyermeke születése előtti félelmeiről és arról is, hogy vélhetően már nem bővül tovább a család.

Bulvár - 2011.03.11

MadonnaA popdíva a számára legkedvesebb emberek egyikét veszítette el: 99 éves nagymamáját, aki 5 éves kora óta nevelte őt.

Gregor BernadettA Blikk kérdésére a színésznő tagadta, hogy szakítottak volna, de a lap több közeli ismerőstől úgy tudja: a pár már csak leplezni próbálja csalódottságát és kiábrándultságát.

rubint-reka-schobert-norbertRubint Réka csütörtök reggel egy egészséges kisfiúnak adott életet - tudta meg a HÍR PORT24.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite