2021. január 19., kedd - Sára
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2011.03.18

Liptai ClaudiaA hot! magazin úgy tudja: a színész-műsorvezető új udvarlója egy befolyásos üzletember.

Wolf Kati02Kisorsolták az 56. Eurovíziós Dalfesztivál fellépőinek sorrendjét Düsseldorfban. Wolf Kati a 15. előadó lesz, aki elénekelheti dalát a május 10-i első elődöntőn.

rubint-reka-schobert-norbertA fitneszguru nyíltan beszélt harmadik gyermeke születése előtti félelmeiről és arról is, hogy vélhetően már nem bővül tovább a család.

Bulvár - 2011.03.11

MadonnaA popdíva a számára legkedvesebb emberek egyikét veszítette el: 99 éves nagymamáját, aki 5 éves kora óta nevelte őt.

Gregor BernadettA Blikk kérdésére a színésznő tagadta, hogy szakítottak volna, de a lap több közeli ismerőstől úgy tudja: a pár már csak leplezni próbálja csalódottságát és kiábrándultságát.

rubint-reka-schobert-norbertRubint Réka csütörtök reggel egy egészséges kisfiúnak adott életet - tudta meg a HÍR PORT24.

Wolf Kati02Sok éve, hogy énekel. Az országos ismertséget egy kis rókának köszönheti, és nem mellesleg az X-faktor versenynek.

óriás hamburgerA norwichi étkezde 200 fontot fizet annak, akinek sikerül két órán belül elfogyasztania rekordszendvicsüket.

Fábry SándorFábry Sándorról - egy-két kivétellel - még szomszédok sem tudták, hogy a napokban apa lett, pedig Leányfalu kis település, gyorsan terjednek a hírek. Pletykálni azonban nem volt miről, mivel a showman kedvesét senki nem látta nagy pocakkal az elmúlt hónapokban.

Eurovíziós Dalfesztivál 2011Idén ismét lesz magyar induló az Eurovíziós Dalfesztiválon: a versenyt 43 ország képviselőinek részvételével májusban rendezik Düsseldorfban; a magyar dalt és előadóját szerdán mutatják be Budapesten.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite