2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

Bakács TiborAz ismert műsorvezető szalámit és egyéb élelmiszert lopott egy bevásárlóközpontból.

Bulvár - 2011.04.02

Sthol András02Akár erőszakos cselekmények miatt elítéltekkel is egy cellába kerülhet Stohl András - írja a Blikk, mely szerint kifogástalan magatartással is legalább 1 év 7 hónapot le kell tölteni a színésznek, ha másodfokon nem enyhítik a büntetését.

Sthol András02Ma hirdetnek ítéletet a Stohl-perben. Egy bulvárlapnak nyilatkozó ügyvéd szerint nem használna a színésznek a letöltendő börtönbüntetés, sokkal inkább a nevelő célzatú büntetésben hisz. Egy pszichológus szerint azonban a visszaesőknél a börtön használ leginkább.

Gábor ZsazsaLélegeztetőgép tartja életben Gábor Zsazsát, akit egy rövid otthonlét után múlt héten ismét kórházba kellett szállítani, miután Liz Taylor halálhírének hallatán rosszul lett.

Szíj Melinda01A megasztáros rekord gyorsasággal elkészítette első saját lemezét, amelynek címadó dalát a Korall zenekar frontemberével énekelte fel.

Liz TaylorA filmdíva egy csak a halála után közölhető információt is megosztott Kevin Sessums íróval egy 1997-es interjúban. Sessums Taylor temetése után felfedte a megrázó titkot. Soha nem hallott titkos részlet szivárgott ki egy 1997-es Elizabeth Taylor-interjúból.

Keleti GyörgyiAz eredetileg üzletszerű kéjelgéssel vádolt modellt kitartottságban találta bűnösnek a bíróság: első fokon 3 év felfüggesztettet és 500 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Bulvár - 2011.03.25

Liz TaylorVajmi keveset láthat Liz Taylor Családja a színésznő mesés, 110 milliárd forintnak megfelelő vagyonáról. Ennek 80 százalékát ugyanis AIDS-szervezetekre hagyta, 10 százalékát pedig egy katolikus iskola kapta.

Lagzi LajcsiAz elmúlt évek tehetségkutató showműsorainak sikerén felbuzdulva Galambos Lajos is elindítja a maga "X-Faktorát". A trombitás a hozzá igen közel álló, ám a hazai zenei palettán mostohagyerekként kezelt mulatós műfajban keresi majd az új tehetségeket.

Bulvár - 2011.03.18

Liptai ClaudiaA hot! magazin úgy tudja: a színész-műsorvezető új udvarlója egy befolyásos üzletember.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite